Chci začít

Protech solar s.r.o.
Montáž FVE pro firmy i soukromníky

Montáž FVE pro firmy i soukromníky
o dodavateli

Poskytujeme kompletní řešení fotovoltaických elektráren od vypracování návrhu přes zajištění dotace, samotnou montáž až po zapojení do sítě. Zaměřujeme se jak na firemní fotovoltaiku tak na solární elektrárny pro rodinné a bytové domy.…

Více o dodavateli…
Zakázky na Nejřemeslnících
1
Registrován
10 měsíců
Typ dodavatele
Lokalita
Praha 10
+ 50 km

Zákaznické reference

Servis namontované FVETato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Namontovaná FVE vykazuje závadu na jednom stringu (podle střídače a měření je zřejmě poškozená izolace). Bude potřeba část panelů demontovat, závadu… Více
Hodnocení
Byl jsem naprosto spokojen. Jednání firmy vynikající, domluvený termín a čas dodržený na 100%. Pánové vědí co dělají a mají příslušné vybavení a zkušenosti.
Kategorie

O dodavateli

popis

Poskytujeme kompletní řešení fotovoltaických elektráren od vypracování návrhu přes zajištění dotace, samotnou montáž až po zapojení do sítě. Zaměřujeme se jak na firemní fotovoltaiku tak na solární elektrárny pro rodinné a bytové domy. Naším heslem je kvalita nad kvantitou, máme profesionální tým a ctíme jasnou komunikaci se zákazníkem.

Odborné zaměření

Kategorie, na které dodavatel reaguje

Oblast působení

Sídlí: Praha 10

Dojíždí za zákazníkem až: 50 km

Potřebujete poradit?