Chci začít

Go Prim s.r.o.
Zednické práce, dlažby, ploty - Kladno

Zednické práce, dlažby, ploty - Kladno
o dodavateli

Společnost Go Prim s.r.o. je stavební firma s působností ve středočeském kraji, převážně v okresu Kladno. Předmětem našich činností je především realizace pěších a pojezdových komunikací a zpevněných ploch ze zámkové, skladebné a žulové…

Více o dodavateli…

Zákaznické reference

Rekonstrukce plotu

4.7
— Kč
Zadání
Dobrý den , délka plotu je 60 m , 30 m je rovina a 30 m je mírný svah . Starý plot se sníží na novou podezdívku .Plot je z pevných rámů. Nová podezd… Více
Hodnocení
Kvalitní a rychlá montáž nového plotu a podezdívky .Komunikace s dodavatelem byla velmi dobrá . Termín a cena byla dodržena . S prací a vystupováním celé firmy Go Prim jsme byli spokojeni.
Kategorie

Pokládka zámkové dlažby + rozšíření terasy

5.0
— Kč
Zadání
Pokláda zámkové dlažby (chodník kolem domu). Dostavba terasy (zámková dlažba), obrubníky, dodávka materiálu, odvoz odpadů. Termín dodání - co n… Více
Hodnocení
Veľmi šikovní remeselníci, boli sme maximálne spokojní. Prácu urobili načas a kvalitne, zmeny v priebehu práce pre nich neboli problém. Môžeme len a len odporučiť.
Kategorie

Plot kb bloky

4.7
— Kč
Zadání
ploty z kb bloků, 60m2
Hodnocení
Kvalitní práce, doporučuji.

Omítky

4.7
— Kč
Zadání
omítky praha zličín
Hodnocení
Dobrá práce.

Zámková dlažba Klasiko

4.7
55 000 Kč
Zadání
pokládka dlažby
Hodnocení
Jsou to mladí kluci ale makaj dobře a fest, mohu doporučit..

O dodavateli

popis

Společnost Go Prim s.r.o. je stavební firma s působností ve středočeském kraji, převážně v okresu Kladno. Předmětem našich činností je především realizace pěších a pojezdových komunikací a zpevněných ploch ze zámkové, skladebné a žulové dlažby, realizace všech typů oplocení a opěrných zdí, rekonstrukce bytových jader, zednické práce, odvodnění a izolace objektů a veškeré zemní práce.

Cílem naší společnosti je maximální uspokojování požadavků a potřeb našich zákazníků v nejvyšší kvalitě prováděných prací za přijatelné ceny. Jsme profesionálové v našem oboru s více než 15 letou praxí. Naše kvalitní a odborně prováděné řemeslné práce v kombinaci s perfektní organizací všech činností, která je nezbytná pro kvalitní a včasné provedení zakázky z Vás udělají našeho dalšího spokojeného zákazníka.

U nás Vám nehrozí nepříjemné situace, které jistě znáte ze zkušeností s jinými firmami či řemeslníky, jako např. neustálé oddalování nástupu na realizaci, nekvalitně provedené práce, nezhotovení zakázky ve slíbeném termínu, či přerušování prací. Spokojený zákazník je pro nás vždy na prvním místě!

Odborné zaměření

Kategorie, na které dodavatel reaguje

Oblast působení

Sídlí: Kladno

Dojíždí za zákazníkem až: 35 km

Potřebujete poradit?