Chci začít
Uživatel_122000 řešil/a:

Lepeni dlazby

Vybral/a si řemeslníka Karel Šeda-Zednictví, který to vyřešil na:
3,0
V oboru dlažba máme dalších 1396 zkušeností od zákazníků:

Tato reference bohužel nemá fotografie. Zobrazit další reference.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Jednalo se o pokladku nove dlazby v rozsahu cca 30m2 v prostorech rekonstruovaneho domu a to vcetne koupelny. Jediny pozadavek byl spravne vyspadovani podlah.

Hodnocení práce zákazníkem:

Hodnotit praci p. Sedu je velmi tezke a nelze to jednou vetou.
Po negativnich zkusenostech s "radoby zedniky" mi byl p. Seda doporucen dobrym znamym a ocekaval jsem pristup cloveka ktery vi co dela. Tak to opravdu zpocatku vypadalo, p. Seda byl znaly, vybaveny kvalitnim naradim, jednani o cene bylo ferove. Prvni cast pokladky probehla perfektne, s kvalitou jsem bylspokojen a zaplatili jsme i neco malo navic nebot skutecne jsme byli spokojeni.
Bohuzel dokon ceni praci se stale protahovalo, p. Seda nebral telefony, neustale posouval ternimy realizace. Ve finalni fazi ( a myslim ze jiz od zacatku ) vlastne jiz delal na nekolika dalsich projektech jinych lidi a nasi koupelnu vlastne dodelalval ve chvilich volna.
Po pokladce koupelny jsem se pri uklidu vsiml ze po umyti podlah se voda drzi jinde nez je odpad a ke svemu prekvapeni jsem zjistil ze koupelna je spatne vyspadovana a to tak ze do kanalku odtekala pouze asi tretina koupelny a zbytek ze drzel na opacne strane u zdi. TOto jsem zjistil druhy den rano a ihned jsem volal p. Sedovi Ten mi telefony opet nebral a tudiz jsem se rozhodl dlazbu sam vytrhat neb jsem nechtel riskovat aby zatvrdla a riskl jsem opravu sam. p. Sedovi jsem poslal slusnou informativni sms nebot za dva dny mel prijit na dokonceni praci. Nepozadoval jsem ani snizeni ceny ani jine sankce, pouze to aby dokoncil svou praci. p. Seda mi dalsi den poslal bohuzel velmi arogantni a urazlivou sms, telefony nadale nebral a kdyz mu volala ma zena tak ji telefon take pokladal.
Dnes je to temer 14 dni, p. Seda nekomunikuje, nechal zde sve naradi i penize za odvedenou praci. Pred chvili poslal opet prapodivnou a arogantni SMS me zene ve ktere pise ze penize nechce, naradi si mame nechat a ze tim to pro neho konci.

Termin praci posouval asi 4x, nekolikrat se dokonce ozval az nekolik hodin pote co mel zacit s praci ze nedorazi a vzdy jsem jednal na tato posunuti s pochopenim a vzdy jsem se jeho terminum prizpusobil a nikdy na neho netlacil.

Co se fotodokumentaci tyce, to co odvedl dobre je prefektni, dlazba sedi, spary jsou pekne. Prikladat fotografie spatne odvedene prace mi prijde pod uroven tj ji prikladat nebudu uz i z toho duvodu ze si myslim ze to neni bezny stav u p. Sedy ale stav dany jeho momentalnim stavem.

Zaverem mohu rici jedine ze mne to velmi mrzi ponevadz si myslim ze se jedna o velmi dobreho zednika ktery si bohuzel na sebe bere vice prace nez je schopen realizovat a pak pod stresem jednak dela chyby ktere neni ochoten pripustit a co je horsi, pod stresem jedna velmi arogantne a to co mne naprosto bez priciny napsal jako reakci na informaci o jeho spatne odvedene praci je naprosto neomluvitelne.

Je skoda ze zde musim dat toto hodnoceni ale je treba vedet ze v jeho pripade je treba se ujistit ze na danou praci v danem terminu bude mit opravdu cas a nebude delat na vice rozdelanych pracech najednou, v takovem pripade si myslim ze odvede praci za 5*

Hledáte informace o oboru dlažba? Jak na to, na co si dát pozor, nejnovější trendy, apod.?

Rekonstrukce koupelny v paneláku: víme, jak ji zvládnout levou zadní

I na pár metrech čtverečních můžete vykouzlit koupelnu snů. Přečtěte si, jak rekonstrukci naplánovat, a inspirujte se našimi ukázkami.

Kolik stojí rekonstrukce koupelny? Cena závisí na vybavení a rozsahu prací

Co stojí vana a co sprchový kout? A na kolik přijdou řemeslnické práce při rekonstrukci koupelny? Dozvíte se v našem článku.

Rekonstrukce bytového jádra: Jak si zařídit koupelnu snů i na pár metrech čtverečních?

Chystáte se předělat starou umakartovou koupelnu? Poradíme vám, jestli ji zbourat nebo jenom opravit, a přidáme taky tipy týkající se rozpočtu

Sprchový kout, nebo vana? Poradíme vám, jak se rozhodnout

Máte malou koupelnu a nevíte, jestli zvolit vanu nebo sprchu? Poradíme vám, podle čeho se rozhodnout, a přidáme ukázky konkrétních rekonstrukcí.

Další profíci z oboru.

Ukázat další firmy…

Potřebujete poradit?