Chci začít
Uživatel_132846 řešil/a:

Montáž dveří

Vybral/a si řemeslníka CAG s.r.o., který to vyřešil na:
2,3

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Jsme velice rozhořčeni přístupem firmy CAG, s.r.o. Montáž proběhla o několik dní později, dveře byly při montáži poškozeny (odřeny) a vzhledem ke své výšce (158 cm) jsem bohužel nemohla ze svého úhlu poškození vidět ihned při předání. Přítel byl tou dobou zrovna pryč a termín nám byl navrhnut pouze jeden. Proto jsem u montáže byla já osobně, a i kdyžjsem dveře pečlivě kontrolovala, poškození jsem si nevšimla. Nejednalo se tedy o vadu zjevnou dle § 2112 zákona č. 89/2012 Sb. Proto mohu požadovat náhradu či slevu na dodaném zboží. Firma nám však poškození ze strany montážníků zamítla, i když ne oficiálně. Na oficiální vyjádření čekáme již 10 dní. Dále nebyla zohledněna šíře zadlabávacího zámku díky nestandardnímu obložení ocelové zárubně a koule míjí zárubeň o pouhý 1 mm. Jsem velice zklamaná postojem firmy k dané reklamaci, která byla podána IHNED po samotné montáži. A opakovaně se snažíme (a bohužel marně), domluvit na vyřešení celé situace. Bohužel jsme nuceni celou věc konzultovat s právníky, jelikož firma CAG s námi ohledně postupu reklamace nekomunikuje. Je to již 14 dní a po takto krátké době máme již zárubeň odřenou nesprávnou montáží kliky (klíče lak odírají). Proto vše urgujeme.

Doufáme, že se situace vyřeší k naší spokojenosti.
Dveře jsou krásné, samotná montáž byla provedena kvalitně, ale díky výše uvedeným nedostatkům musím konstatovat, že jsme zklamaní a firmu proto nedoporučujeme.

Komunikace není možná, reklamaci prodlužují.

Hodnocení práce zákazníkem:

Kvalita dveří a samotné montáže dobrá.

Komunikace - na velice nízké úrovni.

Špatné předávání informací ohledně montáže mezi jednotlivé spolupracovníky.

Vyřízení a informování o postupu reklamace - na velice nízké úrovni (pan Červenka nereaguje na emaily, nepodal nám ani oficiální stanovisko o podání reklamace dle občanského zákoníku).

Potřebujete poradit?