Chci začít
Uživatel_139230 řešil/a:

Oprava plynového kotle

Vybral/a si řemeslníka Instalater-Bedřich Krčka, který to vyřešil na:
1,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Dne 15. 12. 2015 jsem se s p. Krčkou telefonicky domluvila na opravu plynového kotle, která měla proběhnout dne 16. 12. 2015 v 15 hod. Bohužel na to vůbec nedošlo.

Hodnocení práce zákazníkem:

Rozhodně nedoporučuji. Dohodnutý termín nebyl dodržený. P. Krčka nebyl ani schopný mi zavolat a domluvenou opravu plynového kotle zrušit. Nicméně, když jsem po 40ti minutách prodlení danému pánovi volala, tento se ani neomluvil a nenavrhnul jiný termín - pokud za termín nepovažuji "nevím, kdy, možná večer, možná zítra, nevím" Když jsem se jej ptala, zda mu tento přístup přijde seriózníVíce...

Komentář dodavatele k hodnocení:

Chtěl bych se vyjádřit k tomuto komentáři pani jsi myslí když někdo dělá topení tak automaticky musí dělat servis kotlů ?To je veliký omyl, Já nedělám opravy ani servis kotlů a pani jsem řekl že nemám v danou hodinu čas.Žebych tam poslal kolegu který to dělá.A že jindy nemůže.Tak ať jsi zavolá někoho jiného to je vše.A dokonce tam měla pani servis na kotel a ten nic nezjistil tak ať jsi pomlouvá je a mě nechá napokoji takové neslýchanosti.

Potřebujete poradit?