Chci začít
Marek N. řešil/a:

Rekonstrukce bytu

Vybral/a si řemeslníka Antonín Kofroň, který to vyřešil na:
2,7
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Odstranění stávající dlažby,obkladů a sanity v koupelně. Nové rozvody,obklady a instalace nové sanity. Pokládka plovoucí podlahy,výmalba.

Hodnocení práce zákazníkem:

Pri vyberu z nabidek nam pan Kofron nabidl nejnizsi cenu. Jeho jednani nam sedlo a byl korektni.

Za kvalitu ovsem davam dve hvezdy protoze se v prubehu a po objevili nedostatky. S praci jsme nebyli spokojeni. Na obkladech byly hrboly, listy u podlahy se odlepovaly. Vsechno melo nejaky duvod, ale pro nas jako zakaznika to bylo zklamani. Urcite bychom si pristeVíce...

Komentář dodavatele k hodnocení:

Rád bych se k tomuto vyjádřil a uvedl věci trochu na pravou míru. Prvotní zakázka na kterou byla vypracována cenová nabídka byla: rekonstrukce zděného jádra,položení podlah v chodbě a pokoji,výmalba bytu, vše včetně materiálu. Veškeré práce,které byli v nabídce, byli vyhotoveny. Nevím jaké hrboly na obkladech má klient na mysli. Po ukončení těchto prací,byla nad rámec nabídky dohodnuta montáž kuch.linky,která se nedokončila z důvodu nevhodně umístěné stávající elektroinstalace a ještě byli požadovány další práce,které nebyli upřesněny. V tu chvíli klient odjel na delší čas. Poté bylo dohodnuto,že mi sdělí,jaké práce tedy požaduje,abych mohl vypracovat nabídku,aby nedošlo k neschodám ohledně ceny,jelikož u klienta byla cena dost podstatná a tlačená dolu. Tento požadavek ohledně zbývajících prací jsem dodnes neobdržel. Nemám problém zakázku dokončit,pokud vím,co klient vlastně žádá. Nehledě na to,že když jsem s někým tak nespokojen,tak po něm přece nežádám další práce. Rozhodně mi nepřišlo,že by si klient za něco rád připlatil.

Potřebujete poradit?