Chci začít
Uživatel-28905 řešil/a:

Mramorové parapety

Vybral/a si řemeslníka PROFIKÁMEN, který to vyřešil na:
1,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Mramorové parapety - dodání do 4 týdnů od objednávky

Barva vybrána ze zaslaných fotografií.

Zálohová platba.

Hodnocení práce zákazníkem:

Čekáme již půl roku místo 4 týdnů. Parapety stále nedodány. Podle slov pana Douši si můžeme počkat klidně rok. Záloha byla zaplacena.

Při reklamaci jsme žádali vrácení zálohy pro nedodržení podmínek dodání - 4 týdny. Pan Douša již nezvedá telefony, neodpovídá na maily, nepřebírá si zásilky, ve firmě se zapírá.

Záloha stále nebyla navrácena, byli jsme již nuceni pořešit provizorní parapety a stále čekáme.

Komentář dodavatele k hodnocení:

Vážená madam, vždyť Vy ani sama nevíte co jste si objednala.Parapety nebudou z mramoru ale ze žuly,to je první věc.Materiál jste si objednala na základě zaslané fotky materiálu z evropské databanky přírodního a umělého kamene.Tím,že se jedná o přírodní kámen,tzn.že nemůžeme ovlivnit jeho zabarvení,raději zasíláme zákazníkům konkrétní desky,ze kterých můžete vybrat ten či onen materiál.Barvy materiálů jsme Vám zasílali několikrát a do dnes nemáme žádnou odpověď.Ano,pokud materiál nevyberete,tak nemusíte čekat rok ale klidně deset let,je to samozřejmě na Vás. Ještě si myslíte,že jste v právu?A co já vím,tak mi nevoláte,neemailujte ba dokonce ani nepíšete dopisy.Je smutné,že jste zřejmě dostala na starosti záležitost,které absolutně nerozumíte a za kterou Vás asi nadřízení kritizují,to ale není náš problém. Dále očekávajte do sídla Vaší firmy dopis od našeho právního zástupce ve věci poškození dobrého jména firmy PROFIKÁMEN,protože tyto Vaše vymyšlené bláboly si líbit nenecháme. S pozdravem Douša Bohumil PROFIKÁMEN(firma s tradicí od roku 1850)

Potřebujete poradit?