Chci začít
Uživatel_201146 řešil/a:

Rekonstrukce bytu 2+1

Vybral/a si řemeslníka BYT&BYT s.r.o., který to vyřešil na:
4,7
V oboru rekonstrukce bytu máme dalších 3082 zkušeností od zákazníků:
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Dne 12. 5.2016 mi napsala Slečna (vnučka)
Měli bychom zájem o zpracování nezávazné cenové nabídky na kompletní rekonstrukci bytového jádra (nová koupelna, kuchyň, interiérové dveře a vestavěné skříně v chodbě....)
Jedná se o byt 2+1 v Zábřehu. Je to byt naší babičky, žije s ní dcera, která je v invalidním důchodu, babička má přes 80 let a rádi bychom jim zařídilikompletní rekonstrukci, tak, aby to pro ně bylo co nejméně stresující...
ideálně, kdyby bylo možné rekonstrukci zrealizovat během léta, bylo by reálné stihnout to během měsíce? (podobně, jako jste měli fotky z proběhlé rekonstrukce bytu v ŠPK, která rovněž trvala cca měsíc)
Dne 12. 5. 2016 moje odpověď
Dobrý den,
Každá rekonstrukce je specifická a trvá cca 1měsíc příprava a poté 1měsíc realizace.
Vždy je nejlepší se domluvit a zajed se podívat na daný byt a vyslyšet přání zákazníka. Poté vždy dělám cenovou kalkulaci na materiály, které podle mého uvážení jsou nejlepší pro danou rekonstrukci bytu. Tato cenová nabídka je vždy vyšší a proto je dobré se ji nezaleknout a pracovat s touto nabídkou s Vámi dál, kdy se může zvolit jiný materiál (levnější, a nebo kvalitnější). U předešlé rekonstrukce, kterou jste zmínila jsme cenovou kalkulaci předělávali 8x.
Dne 20. 5. 2016 prohlídka
Tento den jsme navštívili stávající byt. Na prohlídce jsem se potkal s babičkou a dcerou, pro kterou jsme rekonstrukci prováděli, jejím synem, snachou a vnučkou s manželem. Probrali jsme, co se v daném bytě bude realizovat. Jaké mají představy ohledně funkčnosti. Nejdůležitějším požadavkem bylo udělat byt bezbariérově a tak, aby prostorově vyhovoval pro invalidu.
Dne 5. 6. 2016 kalkulace + 3D návrhy
Byly zaslány 3D návrhy a kalkulace, která byla samozřejmě v průběhu upravována dle přání a výběru materiálu.
Dne 16. 6. 2016 přišla odpověď
Dobrý den pane Lána,
K návrhu - budou ještě menší úpravy, ale máme odsouhlaseno v Zábřehu, takže prosím o domluvení osobní schůzky a dořešení zakázky se začátkem prací rekonstrukce 1. 8. 2016.
Děkuji
Dne 29. 6. 2016 Zálohová faktura
Složení zálohové faktury a následné objednávání materiálu na zakázku. Objednání dveří, nábytku na míru, sanity, podlah, vstupních dveří, tak aby vše bylo před rekonstrukcí připraveno a vše probíhalo dle harmonogramu.
Od 1. 8. 2016 – Do 1. 9. 2016
Tento den byly předány klíčky od bytu a začala rekonstrukce. Před každou rekonstrukcí se píše harmonogram tak, aby vše utíkalo. Ale jak to bývá, vždy se najdou komplikace, které harmonogram naruší. Ale každá věc má řešení a vždy se dá vše zvládnout.
Dne 1. 9. 2016 18:00 Slavnostní předání
Vždy si říkám pár hodin před předáním, že to nestihneme, ale díky lidem v týmu a pomoci se vše podařilo.
4. 9. 2016 Návštěva neteře u babičky, která psala prvotní e-mail
Dobrý den,
byli jsme o víkendu v Zábřehu a musím říct, že se vám povedlo z toho bytu opravdu udělat nový krásný moderní prosvětlený byt! Vypadá to moc krásně, barevné sladění... všechno super :-)
Chtěli jsme se přijet v ten čtvrtek podívat na to předávání, ale bohužel nám to kvůli práci časově nevycházelo, takže jsme tam byli jen ve středu večer... a to se tam ještě pracovalo na 110% to jsme skoro nevěřili, že se byt bude druhý den předávat... ale stihli jste to :-)
Během víkendu jsme tam babičce stěhovali už nějaké věci zpátky, ať mohou byt začít co nejdřív využívat a vrátit se do nového :-)
byli jsme opravdu mile překvapení! A určitě vás budeme doporučovat dále :-)
Přejeme Vám, ať se Vám ve vaší práci daří a máte jen samé spokojené zákazníky, protože ten výsledek co jsme viděli na vlastní oči opravdu stojí za to! :-)
Krásný den.
Poděkování od Snachy
Děkujeme ještě jednou vám všem, kteří jste se podíleli na krásné změně bydlení, ikdyž s termínem předání to bylo opravdu o prsa, ale podařilo se snad splnit to, co si přála babička.(Jak se staví sen).
Poděkování patří i mým dětem, kteří pomáhali nejen při stěhování a bez jejich pomoci by bylo splnění "snu" náročnější pro mne i manžela.
Shrnutí celé realizace:
Chci poděkovat všem řemeslníkům, kteří se na rekonstrukci podíleli. Zároveň děkuji celé rodině za pomoc při vybírání materiálu a ochotu (pohoštění bylo skvělé). Babička to chtěla v duchu ,,Jak se staví sen´´, tak ani jednou v průběhu nebyla na místě se kouknout, jak daná realizace probíhá a myslím, že to splnilo její očekávání.
Všechny práce:
Bourání a vyzdění jádra, nové elektrorozvody, nové rozvody vody, vyrovnání podlahy, koberce, Vinyl FORBO, dveře GERBRICH, vstupní bezpečnostní dveře HT DVEŘE, vestavěné skříně na míru, kuchyňská linka na míru, sanita, malování, spotřebiče Blomberg.
Děkuji Michal Lána a Martin Víra - BYT&BYT s.r.o

Hodnocení práce zákazníkem:

S realizací " jak se staví sen" byly babička s dcerou spokojeny :-)

Dohodnutý termín 1 měsíc k předání dodržen.

Velmi vstřícná komunikace s dodavatelem.

Drobné závady, které se projevily po zahájení užívání byly v krátké době odstraněny.

Snaha v maximální míře vyhovět požadavkům a přáním objednatele.
Výsledek splnil očekávání.

Na základě naší zkušenosti doporučujeme firmu BYT&BYT s.r.o.
Fuchsová Anna

Hledáte informace o oboru rekonstrukce bytu? Jak na to, na co si dát pozor, nejnovější trendy, apod.?

Při rekonstrukci nezapomeňte: stavební povolení, oznámení SVJ a pojištění

S rekonstrukcí domu a bytu se pojí celá řada papírování. Přečtěte si, kdy potřebujete stavební povolení a proč aktualizovat pojištění.

Rekonstrukce bytu 2+1 aneb Jak ze dvou pokojů udělat tři

Bydlíte v 2+1 a potřebovali byste pokoj navíc? Bytový architekt vám poradí, jak ze současného bytu udělat 3+kk. Přikládáme ukázky k inspiraci.

Jak vybrat firmu na rekonstrukci bytu?

Podle čeho poznáte spolehlivého dodavatele? Ptejte se známých, ověřujte na internetu. A mrkněte taky na naše desatero poctivé firmy.

Jak vám bytový architekt pomůže s rekonstrukcí?

Jak vám bytový architekt pomůže s rekonstrukcí? A v čem se liší od interiérového designéra? To se dozvíte v našem článku.

Další profíci z oboru.

Ukázat další firmy…

V kategorii Rekonstrukce bytu máme
přes 2 tisíce referencí = víme, jaká firma z vašeho okolí je dobrá.

Rekonstrukce panelákového bytu

5.0
198 000 Kč
Rekonstrukce panelákového bytu
Rekonstrukce panelákového bytu
Rekonstrukce panelákového bytu
Zadání
Poptávám rekonstrukci panelákového bytu o velikosti 70m2 a aktualní dispozice je 3+1, kterou bychom chtěli ponechat jen udělat rozumnější rozložení … Více
Hodnocení
S panem Vnenkem jsme byli velice spokojeni, rekonstrukce probíhala, přesně podle dohody, vše co nám slíbil, tak dodržel. Domluvený termín byl dodržen. S panem Vnenkem byla dobrá komunikace, často js… Více
Dodavatel
Ing. Michal Vnenk
Praha

Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské ...

4.3
— Kč
Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské linky
Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské linky
Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské linky
Zadání
Vybourání podlah,štukování celý byt,obložení koupelny,vodoinstalatérské práce,elektroinstalace celý byt,malování Het klasik,Sádrokartonové stropy ce… Více
Hodnocení
Velká spokojenost s výsledkem. V bytě bydlíme již druhým rokem a nemáme připomínek. Plánujeme rekonstrukci druhého bytu a určitě jako první oslovíme firmu pana Poustky.
Dodavatel
Václav Poustka- Interiéry na klíč
Praha,Mělník,Štětí

Zednické opravy,malování,úklid bytu

5.0
— Kč
Zednické opravy,malování,úklid bytu
Zednické opravy,malování,úklid bytu
Zednické opravy,malování,úklid bytu
Zadání
odstranění , uvolněné omítky ve stropě , kompletní výměna parapetu , odstranění plísní , drobné opravy štukové omítky , opravy děr a trhlin , omýván… Více
Hodnocení
Tato firma opět nezklamala, potvrdila svou kvalitu. mohu jen doporučit.
Dodavatel
Karol Řezníček
Praha-4

Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z ...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z jednoho většího bytu na dva menší byty
Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z jednoho většího bytu na dva menší byty
Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z jednoho většího bytu na dva menší byty
Zadání
Rekonstrukce prostorného bytu v bytovém domě, změna dispozice ( přestavba - z jedné bytové jednotky na jednu větší a na jednu menší bytovou jednotku… Více
Hodnocení
Jednání p.Motyčáka i jeho lidí velmi vstřícné, vše proběhlo dle ujednání a kvalitně - zásadní reko všeho vč. křivých zdí, podlah, el.a instalatérských vedení, topení, obkladů, zákl.vybavení. Jednalo… Více
Dodavatel
Petr Motyčák
Praha

Kompletní rekontrukce bytu 2+1

5.0
— Kč
Kompletní rekontrukce bytu 2+1
Kompletní rekontrukce bytu 2+1
Kompletní rekontrukce bytu 2+1
Zadání
Rád bych kompletní rekontrukci bytu, který je v původním stavu z cca roku 1965. Jádro je stále umakartové. Dispozičně bych rád změnit stávající stav… Více
Hodnocení
Naprostá spokojenost s firmou p.Cholevy. Krásná, povedená rekonstrukce, operativně řešili problémy, které v průběhu nastaly, vřele doporučuju.
Dodavatel
1. STAVEBNÍ PRÁCE CHOLEVATOR s.r.o.
Ostrava - Zábřeh

Rekonstrukce bytu 4+1Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Rekonstrukce bytu 4+1
Rekonstrukce bytu 4+1
Rekonstrukce bytu 4+1
Zadání
Mame v planu kompletni rekonstrukci bytu 4+1 v panelovem byte. V ramci rekonstrukce bysme chteli udelat novou elektrinu (v byte jsou jeste hlinikove… Více
Hodnocení
Z pana Hulánka jsem měl dobrý pocit už od první schůzky, kdy jsme řešili v obecném měřítku kompletní rekonstrukci našeho bytu a po dokončení rekonstrukce tento pocit zůstal. Především bych vyzved… Více
Dodavatel
Petr Hulánek
Brno-Kohoutovice

Víme, kolik řemesla stojí a umíme vás inspirovat

Chcete znát průměrnou cenu práce nebo se inspirovat podobnými referencemi?

Vyberte si související téma:

Potřebujete poradit?