Chci začít
Uživatel_33628 řešil/a:

Cisteni kobercu

Vybral/a si řemeslníka PERFECT Clean CZ s.r.o., který to vyřešil na:
2,7
Cisteni kobercu
bez dalších fotek
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Po telefonu slecna opravdu velmi prijemna, ale kladla jsem na duraz to, jestli cisti spinu vcetne zvykacek apod. Cekala jsem, ze podle recenzi tato firma umi skvele vycistit koberce, ale skutecnost byla jina!

Hodnocení práce zákazníkem:

Cena byla dobra, termin dohodnuty taky dobre. Koberec nevycisten skoro vubec, PRY TO NEJDE, tak jsem se rozhodla si zajit do drogerie a koupila si obycejny cistit a kartac a myslite, ze to neslo vycistit? slo to dobre, jen jsem s tim nechtela mit takovou praci. Slecna to pekne odflakla. Byla sice prijemna, ale zaplatila jsem penize za vycisteni koberce.

Komentář dodavatele k hodnocení:

Na vyčištění koberce jsem si dala velice záležet, necelých 30 m2 jsem čistila 1,5 h. Koberec v jedné místnosti nebyl příliš znečistěn, zato v druhé měli zřejmě předchozí nájemníci dětský pokoj a proto na něm bylo mnoho skvrn (barvy, vylité nápoje atd.), žvýkačky a vychozené cestičky. Většinu fleků se mi podařilo odstranit. Čistila jsem každý zvlášť houbičkou s neagresivním čističem, aby nedošlo k barevným změnám a k poškození vláken koberce. Žvýkačku jsem také po podchlazení sprejem odstranila a následně jsem celý koberec 3x přejela motorovou kartáčovací hubicí. Rozdíl byl tak patrný, že jsem si koberec dokonce pro radost vyfotila - většinou to nedělám (pravá část je po vyčištění a levá před čištěním). Koberec měl mnohem živější barvy a 90% skvrn bylo pryč. Zůstaly tam zbytky dvou skvrn od barev na sklo, které jsem se pokoušela odstranit sprejem na žvýkačky a houbičkou. Připouštím, že kartáčem bylo možno dosáhnout úplného odstranění těchto zbytků. Já ho, ale bohužel nenosím, bojím se ho používat kvůli narušení vláken a houbička je v 99% dostačující. Měla jsem z mnou odvedené práce opravdu dobrý pocit.

Potřebujete poradit?