Chci začít
p. Havlová řešil/a:

Rekonstrukce bytu

Vybral/a si řemeslníka Havlíček Jan, který to vyřešil na:
1,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Rekonstrukce bytu-omítky a malířské práce

Hodnocení práce zákazníkem:

Sice jsem nechtěla psát o ostatní rekonstrukci bytu, ale bohužel musím. Neboť pan Havlíček se k reklamaci nepostavil čelem. Po 3 měsících začala opadávat omítka v místnostech. Nemluvě o flekatých omítkách. Když mě předával byt, tak na základě té pěkné koupelny, jsem se snažila nad tím zavřít oči a nekomentovala jsem to. Bohužel je to již půl roku , coje byt hotový. A 3 měsíce co se dohaduji o nápravě. Stále zase jen slibuje a nic se neděje. Omítky se zhoršují, a když přijdu do bytu, tak se už na to nemůžu ani podívat. Stěny vypadají jak špinavé. Je to hrozné. Myslela jsem, že bude p. Havlíček patřit mezi ty solidnější firmy, což ze začátku tak vypadalo, ale bohužel. Každopádně reference je nutno psát až s větším odstupem času a hlavně až po celkovém doplacení zakázky. Až poté se člověk dozví, jak se firma k problémům zachová. A pan Havlíček se zachoval negativně.
A dodatek.... jeho subdodavatel p. Kraus, který mě dělal na zakázku kuchyni, je ještě horší. Kuchyně se rozpadá a po zaplacení celé zakázky nereaguje na reklamace, změnil tel. číslo, nemám ani záruční listy na spotřebiče. A i k tomuto se p Havlíček postavil negativně. Pokud někoho doporučím jako subdodavatele, tak za tím musím stát a případné problémy vyřešit.
Takže závěrem...nad rekonstrukcí bytu za spoustu peněz, zbyly jen oči pro pláč. Peníze jsou fuč, a zbývá mi již jen opravovat a opravovat. Takže po půl roce zkušeností s touto firmou..!!!! NEDOPORUČUJI !!!!!

Potřebujete poradit?