Chci začít
Uživatel_274988 řešil/a:

Návrh modrého a zeleného pokojíčku

Vybral/a si řemeslníka Ing. arch. Miroslava Karasová, který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Nadčasový návrh dětských pokojíčků pro dva kluky
Pro staršího syna byla zvolena dominantní barva modrá, která se objevuje na tapetě a na doplňcích. Dispozičně je pokoj řešený co nejvíce prakticky. Kromě nezbytného jednolůžka s úložným prostorem a psacího stolu u okna je v pokoji velké množství úložných prostor. Kolem pracovního místa je navržena kombinace otevřených a uzavřených skříněk. Dále je ustolu navržen i praktický kontejner, který pojme všechny psací potřeby.
Mladší syn má pokoj laděný do světlé zelené barvy, která dominuje jako výmalba na stěně. Doplňky jsou zvoleny světle tyrkysové. V pokoji je vyvýšená postýlka s místem na hraní pod postelí a opět je zde hodně úložných a odkládacích prostor. Nábytková sestava u stěny s puntíkatou tapetou je navržena pro dítě předškolního věku s tím, že do budoucna zde může být plnohodnotný pracovní kout stejně jako v pokoji u staršího bráchy.
Nábytek je v obou pokojích řešený příjemnou kombinací bílé a kávové barvy. Pokoje díky tomu působí teplejším dojmem a mohou dětem vydržet až do studentských let bez větších změn.

Hodnocení práce zákazníkem:

S realizací jsme naprosto spokojeni. Komunikace probíhala rychle a bez problémů. Architektky splnily naše představy a přišly s originálními nápady. V budoucnu se na ně opět rádi obrátíme.

Potřebujete poradit?