Chci začít
evilenka řešil/a:

Kompletní rekonstrukce bytů

Vybral/a si řemeslníka Vladimír Mařík, který to vyřešil na:
5,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Kompletní rekonstrukce 2 bytů za začátku 20.st - podlahy, malba, elektroinstalace, rozvody vody, instalace elektrokotlů a bojlerů, podhledy, osvětlení, kompletní rekonstrukce koupelen a WC.

Hodnocení práce zákazníkem:

Výsledek je velice dobrý.

Realizace probíhala zcela bez problémů a kdyby nedošlo k výraznému zdržení ze strany námi vybraného dodavatele oken, byl by dodržen i dohodnutý termín. Cena mírně překročila původní odhady, ale vzhledem k tomu, že se jednalo o starý dům, kde se nedá předem počítat s různými "zradami", nebylo to zase tak hrozné. Každopádně pan Mařík nás na možnépohyby výsledné částky předem upozornil, takže jsme nebyli zaskočeni.
Komunikace byla naprosto bezproblémová, pan Mařík je inteligentní a vstřícný, veškeré postupy je ochoten vysvětlit a k veškeré komunikaci o průběhu přistupuje aktivně - sám volá v případě, že se vyskytne jakákoliv okolnost o které by měl zadavatel vědět.
Od realizace uběhl rok a zatím se žádné závady neobjevily.
Veškerá naše očekávání byla naplněna, pan Mařík dokonce dokázal vtěsnat do naší minikoupelny i vysněnou vanu, nadchlo mě umístění bojleru na nosníky pod stropem a jeho následné skrytí podhledem a malby nám chválili dokonce řemeslníci od konkurence. Pan Mařík nám také doporučil dodavatele pro realizaci kuchyňské linky, s jehož prací a cenou jsme byli velmi spokojeni.
Příště bych si nechala poradit a také okna bych si zadala do výroby u pána, kterého nám pan Mařík doporučil - celou dobu rekonstrukce bychom tak zkrátili o čtvrt roku

Potřebujete poradit?