Korková podlaha


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Položení korkové podlahy

4.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřeboval bych realizovat pokládku korkovovinylové podlahy a vinylové podlahy ve třech pokojích velikost celkem 24m2+vylití nivelační… Více
Hodnocení
vše OK
Dodavatel
Miroslav Kvapil - podlahářství
Konice

Pokládka pvc 30m2

5.0
— Kč
Pokládka pvc 30m2
Pokládka pvc 30m2
Pokládka pvc 30m2
Zadání
Dobrý den, měl bych zájem o pokládku 30m2 PVC - Novilon do obývacího pokoje 5x6m v RD včetně zalištování. Podkladem jsou korkové podlaha.
Hodnocení
Spolehlivý, dobrá komunikace, seriózní vystupování, cena OK. Doporučuji.
Dodavatel
Vítězslav Kysela
Šlapanice u Brna, okr. Brno-venkov

Rekonstrukce bytu Slavkov

5.0
— Kč
Rekonstrukce bytu Slavkov
Rekonstrukce bytu Slavkov
Rekonstrukce bytu Slavkov
Zadání
Částečná rekonstrukce bytu v obci Slavkov u Brna. Vybourání dělící. Úprava dispozic novými sádrokartovými příčkami. Doložení dlažby. Stržení sta… Více
Hodnocení
Vše proběhlo dle domluvy. Komunikace byla výborná. Termín prací byl dodržen. S prací jsme spokojeni. Cena vyšla o něco méně než dle předběžné kalkulace.
Dodavatel
Jaroslav Totek
Brno

Zhotovení kompletní nové podlahy (2 místnosti, ...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
80 975 Kč
Zhotovení kompletní nové podlahy (2 místnosti, 30 m2)
Zhotovení kompletní nové podlahy (2 místnosti, 30 m2)
Zhotovení kompletní nové podlahy (2 místnosti, 30 m2)
Zadání
Jedná se o přízemní podsklepený byt 2+1 ve starém cihlovém domě v Brně. Byt má vlastní venkovní vchodové dveře. Dům se nachází ve vnitrobloku - horš… Více
Hodnocení
Od plánování po realizaci velmi poctivý a zodpovědný přístup. Pan Blovský si dobře poradil i v komplikovaných podmínkách mé stavby a po celou dobu realizace byl se mnou v kontaktu. Trochu nám trval… Více
Dodavatel
Radek Blovský
Vyškov

Pokládka plovoucí podlahyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
— Kč
Pokládka plovoucí podlahy
Pokládka plovoucí podlahy
Pokládka plovoucí podlahy
Zadání
pokladka plovoucí podlahy 40 m2, na korkovy podklad, realizace+objednání materiálu(spěchá)
Hodnocení
Dobrá práce, rychlé provedení zakázky.
Dodavatel
František Barkoci
Brno-Komárov

Pokládka podlahyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.3
— Kč
Zadání
Zrušení stávající korkové podlahy a pokladka lina v kuchyni Rozměr zakázky je 4x4m.Odstraneni stávající podlahy z korku a položení lina.V příloze p… Více
Hodnocení
Ochota spolehlivost
Dodavatel
Tomáš Vašek
Prostějov

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?