Vodoměr


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Úprava tvrdé vody v RDTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Úprava tvrdé vody v RD
Úprava tvrdé vody v RD
Úprava tvrdé vody v RD
Zadání
Mám zájem o namontování zařízení na změkčení vody v RD. Typ zařízení po dohodě s odborníkem na místě. Vodoměr se nachází ve sklepě. Děkuji
Hodnocení
Vše dopadlo dobře. Doporučuji. Kontra
Dodavatel
Instalatérství Žatec - Martin Vrábel
Žatec

Zakrytí stoupaček

5.0
— Kč
Zakrytí stoupaček
Zadání
Dobrý den, potřebovala bych zakrýt otvor po výměně stoupaček tak, aby zůstal zachován revizní otvor (přístup o odečtům teplé a studené vody, případ… Více
Hodnocení
Rychlé, spolehlivé jednání, flexibilní v čase.
Dodavatel
Ondřej Hegedüs
Kralovice

Instalace a zaplombování vodoměruTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
2 980 Kč
Instalace a zaplombování vodoměru
Instalace a zaplombování vodoměru
Zadání
Zákaznice potřebovala dodatečně osadit zahradní kohout vodoměrem a následně ho zaplombovat. Opět rychlá akce.
Hodnocení
Pana Hrdinu jsem si objednala již po druhé, opět zase hořel termín. Pan Hrdina mi nabídl termín, takovou rychlost jsem neočekávala. Pokud bude potřeba, volám pana Hrdinu.
Dodavatel
Miroslav Hrdina
Praha 9-Kyje

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podrobnější témata

Potřebujete poradit?