Trávník


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Navrhnout zahradu

5.0
— Kč
Navrhnout zahradu
Navrhnout zahradu
Navrhnout zahradu
Zadání
Navrh a realizace zahrady u novostavby Dobrý den, Jedna se o plochu asi 700m čtv.,rovny terén bez stromu.Je potřeba založit trávník ,vysazet rostl… Více
Hodnocení
Výborná komunikace,vše dopadlo vyborne
Dodavatel
Petr Dyršmíd
Rakovník

Potřebovala bych posekat trávník, zastřihnout k...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Potřebovala bych posekat trávník, zastřihnout keře  a uklidit pozemek od dubového listí  v chatové oblasti Stvolínky.
Zadání
Potřebovala bych posekat trávník, zastřihnout keře a uklidit pozemek od dubového listí v chatové oblasti Stvolínky. Pozemek je velký asi 600m2. … Více
Hodnocení
Pan Trojan mi posekal trávu, ostříhal keře, uklidil pozemek a stihl ještě další práce, jako vyčištění okapů a střechy. Byla jsem velmi spokojená a ráda využiji jeho služby znovu.
Dodavatel
Robert Trojan
Hradišťko

Úprava zahrady

1.3
6 000 Kč
Úprava zahrady
Úprava zahrady
Zadání
Zahradnické práce - založení trávníku Budyně nad Ohří Poptáváme založení nového trávníku okolo domu viz fotky. Osivo máme vlastní, vozík na setí… Více
Hodnocení
Tohoto dodavatele nemůžu doporučit. Ačkoliv počáteční domluva byla velmi rychlá, bohužel práce nešla tak jak jsme si představovali. Ačkoliv v zadání bylo řečeno, že bude potřeba mechanicky upravit č… Více
Dodavatel
Vladimír Panták
Praha

Montáž satelituTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
14 389 Kč
Montáž satelitu
Zadání
Pro novostavbu RD v Budyni nad Ohří, ul. K trávníku poptáváme montáž satelitu pro Skylink případně antény pro DVTB2. Parabola bude umístěná na sloup… Více
Hodnocení
S jednáním řemeslníka jsem byl velice spokojen, dodržel veškeré termíny, kvalita práce byla na velmi vysoké úrovni. Vřele doporučuji a v budoucnu se jistě znovu na tohoto řemeslníka obrátím. Radek V… Více
Dodavatel
Jiří Voháňka
Mšené-lázně

Izolace terasy

5.0
38 000 Kč
Zadání
Na stávající asfaltové pásy pokládka geotextílie, mPVC fólie včetně oplechování, opět geotextílie a pokládka umělého trávníku.
Hodnocení
Výborná komunikace, byli moc o ochotní a provedli práci i nad rámec objednávky. S výsledkem jsem nadmíru spokojená.
Dodavatel
Jiří Hickl
Louka u Litvínova, okr. Most

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?