Prořez stromů


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

ZahradníkSháním zahradníka, který by mi pomohl ...

5.0
— Kč
Zadání
Sháním zahradníka k odbornému prořezu stromů v malé zahrádce v městě Bílina.
Hodnocení
Vše realizováno v dohodnutém termínu a dohody. Jsem naprosto spokojená s výsledkem a jednáním pana Poláka. Ve spolupráci s jeho ženou, která se věnuje okrasným keřům a kytičkám, mi ochotně pomohli … Více
Dodavatel
Deplant s.r.o
Ústí nad Labem

Prořezání ovocných stromů

5.0
— Kč
Zadání
Potřebuji prořezat asi 10 ovocných stromů
Hodnocení
Velká spokojenost.
Dodavatel
Vladimír Čapek - šikula domu
Kralupy nad Vltavou

Posekání svažitého pozemku a likvidace náletů

5.0
— Kč
Posekání svažitého pozemku a likvidace náletů
Posekání svažitého pozemku a likvidace náletů
Posekání svažitého pozemku a likvidace náletů
Zadání
Dobrý den, Ráda bych se zeptala, zda by bylo možné zajistit údržbu a posekání pozemku 430 m2 na svažitém pozemku v obci Jimlín-Zeměchy u Loun. P… Více
Hodnocení
Všechny práce byly provedeny dle domluvy, nemám co vytknout. Moc děkujeme.
Dodavatel
Lukáš Sýkora
Most 1

Stříhání thujíTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám stříhání thují (kolem plotu) v délce 28 m. Výška thují je asi 3 m. Potřebovala bych je sestřihnout o 50 cm. Prosím o zaslání předběžného … Více
Hodnocení
práci odvedly ZENzahrady a musím jen pochválit. Skvěle odvedená práce, příjemní lidé. Příští rok jen ZENzahrady. Vám velice děkuji za zprostředkování dodavatele.
Dodavatel
Zuzana Halfarová - zenzahrada
Praha

Prořezání ovocných stromůTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
— Kč
Zadání
Potřebuji prořezat cca 20 ovocných stromů v obci Zavidov na Rakovnicku, včetně likvidace vzniklého dřevěného odpadu.
Hodnocení
Velmi vstřícné jednání. V případě problémů či nejasností komunikoval, navrhl řešení, přihlédl k našemu názoru. Zde nenastala "běžná" situace: "Neřekli jste jak to chcete, tak jsem to nějak udělal."… Více
Dodavatel
Petr Dyršmíd
Rakovník

Hodnocení ovocných stromů

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám arboristu na posouzení stavu ovocných stromů v zahradě a návrh i případnou realizaci další péče o ně. Jde o 9 starých stromů (jabloně, š… Více
Hodnocení
Skvělý přístup, jednání i výsledek. Děkuji
Dodavatel
Petr Dyršmíd
Rakovník

Stříhání tůjí, LounyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Potřebuji zastříhnout tůje na malé zahrádce v Lounech. Poptávám i odvoz ostříhaných větví. Tůje jsou vysoké odhadem 2,5m. Střih do živého plotu(ne j… Více
Hodnocení
Profesionalita, rychlost, perfektní kvalita služby.
Dodavatel
Lukáš Sýkora
Most 1

Zmlazovací řez ovocných dřevinTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zmlazovací řez ovocných dřevin
Zmlazovací řez ovocných dřevin
Zmlazovací řez ovocných dřevin
Zadání
Provedení zmlazovacího řezu ovocných dřevin - 1x hrušeň + 4x jabloň. Dřeviny byly původníní čtvrtkmeny, bez údržby - z tohoto důvodu bylo provedeno … Více
Hodnocení
Pan Bach má příjemné vystupování. S ochotou, v domluveném termínu, rychle a kvalitně za předem sjednanou cenu odvedl kvalitní práci.
Dodavatel
Jan Bach
Březno

Zahradnické práce

5.0
— Kč
Zadání
Prořezání vysokého ořešáku stáří 30let
Hodnocení
S firmou p.Vinše jsem byla spokojena. Zakázka byla realizovaná v dohodnutém termínu a za dohodnutou cenu.
Dodavatel
Michal Vinš
Brniště, okr. Česká Lípa

Pokládka lina do učeben

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám pokládku lina do učeben ZŠ. Učebna č. 1 má rozměry: 6,72 m š. a 9,1m d. a učebna č. 2 6,75 š. a 6, 55 d. Demontáž staré krytiny jsme scho… Více
Hodnocení
Naše škola je velmi spokojena s prací této firmy. Jednání bylo rychlé, spolehlivé. Práce odvedena rychle a bezchybně. Počítáme výhledově s oslovením této firmy na další zakázku.
Dodavatel
Tomáš Loder
Rakovník

Ořez stromů

5.0
— Kč
Zadání
Ořezat větve nad dřevěným plotem.
Hodnocení
Dodávka proběhla dle domluvy. Dobrá komunikace. Naprostá spokojenost s dodavatelem. Doporučuji!
Dodavatel
Emil Hespodárik
Karlovy Vary

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?