Výměna kartuše


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Kolik dodavatelů je ve vašem dosahu?

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Kapající baterie u dřezu, protékání WC,

5.0
— Kč
Zadání
Páková baterie u kuch. dřezu, stará 12 let, z boku stříká a protéká, buĎ oprava kartuše nebo výměna baterie oprava protékajícího WC, stará nádržka … Více
Hodnocení
Rychlá a kvalitní oprava, termín a cena dodrženy, komunikace s dodavatelem velmi dobrá, šikovný a vstřícný pan instalatér. Mohu jen doporučit.
Dodavatel
Marek Liba - Volej Ferdu
Praha 9

Oprava kapající pákové baterie značky FRANKE

4.0
820 Kč
Oprava kapající pákové baterie značky FRANKE
Oprava kapající pákové baterie značky FRANKE
Zadání
Poptávám opravu kapající vody z ramínka dřezové pákové baterie, případně výměna kartuše. Typ baterie neznám, značka je FRANKE (viz foto). Baterie… Více
Hodnocení
S opravou jsem spokojený. Rychle jsme se dohodli na termínu a oprava proběhla hladce a rychle. Cena odpovídala nabídce.
Dodavatel
Jiří Hübsch - HODINOVÝ MANŽEL - PRAHA 4
Praha 4 - Chodov

Oprava sprchového koutu

4.0
— Kč
Zadání
Sprchový kout-K-391B MK Při zastavení vody ,stále kape,byla nám doporučena výměna kartuše. V provozu 3 roky.
Hodnocení
Práce byla odvedena dobře,ale dlouhá čekací doba ,než byla práce provedena.
Dodavatel
Ondrej Károlyi
Šenov u Ostravy, okr. Frýdek-Místek

Výměna baterie nebo kartušeTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Protéká mi dřezová páková baterie. Nevím jestli stačí vyměnit kartuš nebo celou baterii. Protéká u napojení na dřezu, máme dost tvrdou vodu.
Hodnocení
S prací a přístupem jsem maximálně spokojen, p.Zezula vše nakoupil a dovezl, cena odpovídala mé představě.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Oprava kapajícího kohoutku na vaně

5.0
— Kč
Oprava kapajícího kohoutku na vaně
Zadání
Kape nám kohoutek na vaně, baterie standardní, viz. foto
Hodnocení
žeSkvělý a flexibilní přístup, pan opravář zjistil, že jde o starší tip baterie než jsem předpokládal a když jsme se shodli na tom, že asi bude lepší nová, obratem pro ni dojel.
Dodavatel
Lubomír Bušek
Praha 5

Výměna kartuše pákové baterie a oprava těsnění ...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Výměna kartuše pákové baterie a oprava těsnění odpadu
Výměna kartuše pákové baterie a oprava těsnění odpadu
Zadání
1) Oprava kuchyňské pákové baterie (METALIA - GROHE), u které páka nedrží nahoře 2) Oprava kapající odpadní roury u závěsného WC i přes nové těsn… Více
Hodnocení
Milé jednání, rychlá oprava, přiměřená cena. Baterie zatím funguje skvěle a odpad nekape. Jsem velice spokojená a pana Bečku ráda doporučuji.
Dodavatel
David Bečka
Praha 11

Výměna kuchyňské vodovodní baterie + kontrola p...

5.0
1 610 Kč
Výměna kuchyňské vodovodní baterie + kontrola přívodních hadic a sifonů v bytě
Zadání
Dobrý den, rád bych vyměnil stávající pákovou kuchyňskou baterii za novou. Ideálně také pákovou s keramickou kartuší. Stará baterie je vidět na přil… Více
Hodnocení
Pan Strouhal nabídl rozumnou cenu a nezalekl se ani zvýšené kuchyňské linky, která výměnu baterie komplikovala. Dostal jsem na výběr z baterií, které jsem si sám naspecifikoval (kuchyňská baterie s … Více
Dodavatel
Miloš Strouhal
Bašť

Výměna kartuše v umyvadlové baterii Grohe a nov...

5.0
— Kč
Výměna kartuše v umyvadlové baterii Grohe a nový špunt do vany
Výměna kartuše v umyvadlové baterii Grohe a nový špunt do vany
Výměna kartuše v umyvadlové baterii Grohe a nový špunt do vany
Zadání
Dobrý den, u umyvadlové bateri Grohe protéká okolo páky voda. Potřebuji opravu (vyměna kartuše?) a nebo novou baterii. Zároveň poptávám nový špunt d… Více
Hodnocení
Pan Fiala odvedl skvělou práci. Vše proběhlo dle dohody. Termíny byly dodrženy a i cena za opravu. Nakonec bylo k opravě více věcí. Oceňuji rychlost, kvalitu práce, slušné jednání. Moc milý pán, kte… Více
Dodavatel
David Fiala
Kladno

Hodinový manželTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, Protéká nám (koupelnová) umyvadlová vodovodní baterie GROHE (je nutná výměna kartuše, kterou již mám zakoupenou přesně pro daný typ) a z… Více
Hodnocení
S panem Králem jsem byl opravdu velmi spokojený. Výměnu kartuše zvládl perfektně a zároveň mi také pomohl s opravou kliky u interních dveří. Moc děkuji a rozhodně jej doporučím i všem známým! Pale… Více
Dodavatel
Martin Král
Sázava

Výměna kartuše sprchový boxTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Výměna kartuše sprchový box
Výměna kartuše sprchový box
Výměna kartuše sprchový box
Zadání
Potřebuji vyměnit kartuš na sprchovém boxu zn.Arttec v Ostravě. Odstranění závady je možné po odstavení boxu - výměna musí proběhnout zezadu.
Hodnocení
Rychlé jednání,skvělá komunikace,poctivě odvedený výkon v krátkém čase za adekvátní odměnu.
Dodavatel
Petr Štěrba
Ostrava

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?