Kabelové rozvody


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oprava elektroinstalace

5.0
47 200 Kč
Oprava elektroinstalace
Oprava elektroinstalace
Zadání
Na mé firmě jsem potřeboval v prodejním a bytovém prostoru opravit elektroinstalaci ve velmi krátké době, v dobré kvalitě a rozumné ceně. Obrátil js… Více
Hodnocení
Doporučuji vřele všem lidem i seriózním ( !!!) firmám v okrese Náchod. Je to menší firma s letitými zkušenostmi. Obraťte se na p. Jiřího Vomáčku nebo p. Tejchmana a určitě nebudete zklamáni !
Dodavatel
EVT elektro s.r.o
Náchod

Dokončení elektoinstalece+ revize

5.0
14 000 Kč
Dokončení elektoinstalece+ revize
Zadání
Dobrý den, Poptávám dokončení elektroinstalace ve staré rodinném domě.Potřebuji zabudovat rozvaděč a zapojit kabely k jističům. Termín: co ne… Více
Hodnocení
Realizace zakázky proběhla bez problému.Byli jsme s panem Hlinákem velmi spokojeni. Komunikace naprosto bezproblémová. Termín zakázky byl také dodržen. Můžem všem p. Hlináka vřele doporučit.
Dodavatel
Jiří Hlinák - ELEKTRO - revize a instalace
Dvakačovice 24

Dodání a montáž klimatizaceTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Dodání a montáž klimatizace
Dodání a montáž klimatizace
Dodání a montáž klimatizace
Zadání
Námi realizovaná zakázka v RD Štítary. Návrh, umístění klimatizace, výběr vhodných klimatizačních jednotek, jejich dodání a kompletní realizace včet… Více
Hodnocení
Splnil moje očekávání,termín dodržel na 100% dělal i víkendy,pokud se zdržel hned volal,doporučuji
Dodavatel
Martin Hrbek - Klimatizace
Přelouč

Elektřina

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, kvůli napojení na obecní kanalizaci bychom potřebovali připravit přívod el. energie pro ovládání odpadního čerpadla. V technické specifik… Více
Hodnocení
všechno super, rychlá domluva i realizace
Dodavatel
Řemeslníci pro lidi s.r.o.
Opolany

Elektro instalace (rozvody, vypínače, zásuvky, ...

4.0
60 000 Kč
Zadání
Kompletní rekonstrukce elektriky v bytě, výměna kabelů, dodání a montáž zásuvek, vypínačů a rozvodů datových / televizních kabelů.
Hodnocení
Rozumná domluva, rozumná cena, realizace v domluvených časech, celková spokojenost.
Dodavatel
p. Novák, Zaječice
Zaječice, okr. Chrudim

Elektroinstalace v bytě 1+1

3.7
— Kč
Zadání
Rekonstrukce elektroinstalace bytu 1+1 ,výměna vedení pro nové zásuvky a svítidla. Osazení nového rozvaděče a začištění kabelových tras včetně štuku.
Hodnocení
vse v poradku
Dodavatel
ELEKT s.r.o.
Pardubice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podrobnější témata

Další zařazení

Potřebujete poradit?