Oprava kuchyňské linky


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oprava svitidla pod kuchynskou linkou

5.0
— Kč
Zadání
oprav svítidla pod kuchyňskou linkou.
Hodnocení
Dobrý den, s realizací jsem byl velmi spokojen. Termín byl dodržen. Komunikace výtečná. Žádné závady. Velká spokojenost. Míček Jaroslav.
Dodavatel
Martin Šťastný
České Budějovice

Rozvody odpadu

4.0
— Kč
Zadání
V panelovém domě se v bytě údajně vyskytuje závada na odpadu z kuchyně v okolí místa napojení trubky od dřezu na "koleno" u stoupačkové šachty. Je m… Více
Hodnocení
Pana Šetinu pro mě vybrala mezi svými smluvními partnery Asistenční služba pojišťovny Kooperativa 7.8.2017, oprava byla realizována 8.8.2017 na základě zakázky pojišťovny, a proto nebylo uděláno vše… Více
Dodavatel
Jiří Šetina - instalatérství
Vráto

Drobné opravy v bytěTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, ráda bych u Vás poptala provedení drobných oprav v bytě 1) připojení dřezu ke stávajícímu funkčnímu odpadu (odpad se při mytí nádobí … Více
Hodnocení
Pan Pavel Boháč mojí poptávku vyřídil obratem. Byla jsem maximálně spokojena s rychlostí vyřízení i kvalitou služeb. Vám moc děkuji za zprostředkování, i s ním jsem byla velice spokojena.
Dodavatel
Pavel Boháč
Včelná

Oprava elektrické trouby ve sporáku MORA

5.0
— Kč
Zadání
Prosím o opravu el. trouby ve sporáku Mora, nefunguje dolní topení.Sporák MORA -model MK 51100 FW, type 2510.12.Místo opravy - České Budějovice PS:… Více
Hodnocení
Pan Pospíchal přijel a opravu provedl. Jsem maximálně spokojena.Děkuji i vám za předání tohoto kontaktu.
Dodavatel
Radek Pospíchal - RP Expert
Chýnov, okr. Tábor

Drobné opravy v bytě

5.0
550 Kč
Zadání
zavěšení lustru, oprava zásuvek u komody, výměna záchodového prkénka, utěsnění několika spár v povrchu kuchyňské linky - nejlépe silikonem, ten ale … Více
Hodnocení
Pan Tábořík pracuje precizně, koordinovaně a rychle, nic není problém - měla jsem další drobná přání - naolejovat panty, odvzdušnit radiátory, atd. - udělal všechno bez prostojů a perfektně. Děkuji.
Dodavatel
David Tábořík
České Budějovice 6

Oprava centralniho vysavače

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebovala bych pomoc s opravou centrálního vysavače. Při výměně kuchyňské linky jsem chybně odstranila štěrbinu na vysavač (odstřihla k… Více
Hodnocení
Rychlý a profesionální přístup.
Dodavatel
Karel Fišer - ZEFI elektroinstalace
České Budějovice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?