Oprava odpadu


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oprava odpadu

5.0
1 850 Kč
Oprava odpadu
Oprava odpadu
Oprava odpadu
Zadání
Potřebujeme opravit odpad v kuchyni. Při větším odtoku (např. z myčky) se se malé množství vody vrací z odpadní trubky ve zdi. Odpadní trubka ve … Více
Hodnocení
Vše v pořádku, skvělá komunikace a rychlá oprava.
Dodavatel
bd-stavtrade s.r.o
Jaroměřice

Oprava odpadu v suterenu

5.0
11 100 Kč
Oprava odpadu  v suterenu
Oprava odpadu  v suterenu
Zadání
Vymena prasklych litinovych odpadnich trubek v suterenu paneloveho domu.
Hodnocení
Spokojenost s kvalitou odvedene prace i jednanim dodavatele - na cem jsme se domluvili to platilo. ocenuji zejmena kvalitu prace a vysledne dodani - s firmou spokojenost a navazani dalsi spoluprace
Dodavatel
Zbyněk Kot
Mutěnice

Voda a kanalizaceTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
— Kč
Voda a kanalizace
Voda a kanalizace
Voda a kanalizace
Zadání
Výmena a úprava starých vodovodných rozvodov + výmena bojlera a oprava odpadu vedúceho z domu do kanalizácie.
Hodnocení
Páni vedeli dobre poradiť a práca im šla od ruky. Jednanie bolo pohotové a jasné. Cenový odhad bol trochu nižśí než výsledná cena, ale stojí to určite za to. Kvalitná práca môžem len odporučit.
Dodavatel
Jakub Němec
Tlumačov

Oprava odpaduTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Instalatérské opravy: sifon, odtoky umyvadla, dřezu, silikon u vany
Hodnocení
Oceňuji ochotu a časovou flexibilitu pana Rosypalka, jeden z mála řemeslníků, kteří se snaží vyjít vstříc na malé zakázky, i když je hodně vytížen. Domluvit je třeba co nejvíce konkrétně, jinak ne… Více
Dodavatel
ROSYMAR - STAV s.r.o
Rohatec

REKONSTRUKCE místnosti (letní kuchyň)

5.0
— Kč
Zadání
Rozměry: plocha 32m2 (5,9m x 5,45m), výška 2,8m Místnost se nachází v rodinném domku v Otrokovicích, v patře nad zrekonstruovanou dvougaráží - v… Více
Hodnocení
Kvalitně a profesionálně odvedená práce, vstřícný přístup, výborná domluva a komunikace, termín dodržen. Jsme velmi spokojeni.
Dodavatel
Michal Vančuřík
Zlín

Oprava odpadu z koupelny

5.0
— Kč
Zadání
potřebuji předělat odpad z koupelny.Nevím jestli půjde napojit na litinovou trubku odpadu z horního patra nebo se bude muset podél této trubky polož… Více
Hodnocení
Jsem velmi spokojená.Práce po domluvě proběhla velmi rychle ,odpad je propojený dobře.
Dodavatel
u294689

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?