Čištění studní


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Studna: čištění, vodoinstalalce

3.0
6 000 Kč
Zadání
Vyčištění kopané studny, kompletní vodoinstalace, instalace čerpadla, tlakové nádoby, výroba plastového víka na studnu.
Hodnocení
Pan Petr Řehák pracuje dobře a za příznivou cenu, ovšem pouze pokud se Vám ho podaří na místo zakázky vůbec dostat. Jen na zaslání cenové nabídky jsme čekali dva týdny, navzory slibovaným dvěma dnů… Více
Dodavatel
Čištění Studní Man Petr
Dobev

Čištění studní

4.7
8 500 Kč
Zadání
Dobrý den, chtěla bych kompletně vyčistit studnu cca 70 let starou, hloubka asi do 5 m, dlouho nepoužívaná, omytí stěn, desinfekce, vybrání kalu , p… Více
Hodnocení
S realizací jsem spokojená, termín byl přesně dodržený. Musím říct že si u nás na studni dost mákli, cena se nezměnila a byla dodržena.
Dodavatel
Vladimír Komárek
Praha - Smíchov

Čištění studny, výměna čerpadla

4.3
27 000 Kč
Čištění studny, výměna čerpadla
Čištění studny, výměna čerpadla
Čištění studny, výměna čerpadla
Zadání
Poptávám čištění kopané studny (odkalení, dezifekce, kontrola stavby) spojené s výměnou nefunkčního vodního čerpadla. Studna v současnosti nepoužíva… Více
Hodnocení
Plná spokojenost. Pánové mi studnu moc pěkně vyčistili společně s instalací nového čerpadla a jeho rozchození. Doporučuji.
Dodavatel
Nikola Štěpánová
Olšany u Šumperka, okr. Šumperk

Vyčištění a čerpací zkoušky 2 studní

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám vyčištění jedné kopané studně (15m) a jedné vrtané (25m) vč. čerpacích zkoušek. Obě jsou u rekreační chaty, dlouhodobě nepoužívané a asi s … Více
Hodnocení
Skvělá práce! Přijeli včas a bez zdržování vyčistili a vyzkoušeli 14m kopanou studnu + pokusili se ono druhou kde byl ovšem příliš úzký (méně než 100mm) vrt. Doporučuji!
Dodavatel
Vladimír Komárek
Praha - Smíchov

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podobné vyhledávané výrazy

Další zařazení

Potřebujete poradit?