Elektrorevize


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Zrušení elektroměru

5.0
— Kč
Zadání
Na domku máme dva elektroměry, potřebovali bychom jeden zrušit, eletriku přepojit a udělat revizní zprávu.
Hodnocení
Perfektní přístup a realizace. Tak by to mělo vždy probíhat.
Dodavatel
Jiří Oblištil
Chlumec nad Cidlinou

Provedení elektrorevize zapojení tepelného čerp...

5.0
— Kč
Zadání
Pro ČEZ potřebuji revizi elektroinstalace tepelného čerpadla
Hodnocení
Revize provedena k mé plné spokojenosti.
Dodavatel
Jiří Hladký Elektro
Trutnov

Příprava rozvaděče na připojení elektroměru + r...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, prosím o přípravu rozvaděče na připojení elektroměru + revizi a dále o připojení ke stávající el. síti ve víkendové chatce v obci Srch,… Více
Hodnocení
Rychlá domluva, kvalitní realizace, odpovídající cena. Byl jsem spokojen. Doporučuji.
Dodavatel
Jiří Hlinák - ELEKTRO - revize a instalace
Dvakačovice 24

Přípojka elektřiny od sloupku ČEZ, připojení st...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
— Kč
Přípojka elektřiny od sloupku ČEZ, připojení staveništního rozvaděče
Zadání
Dobrý den, mám stavební parcelu v Chyjicích. ČEZ mi udělal přívod a připravil sloupek, viz. foto v příloze. Potřeboval bych provést připojení dle… Více
Hodnocení
Rychlé jednání, naprostá spokojenost
Dodavatel
Petr Moučka
Milovice

Elektromontáže

5.0
— Kč
Elektromontáže
Zadání
Propojení elektroměrové skříně se staveništním rozvaděčem a následná revize. Stav. rozv. s prodoudovým chráničem a 2x jističem.
Hodnocení
Vše v pořádku.
Dodavatel
Jiří Hladký Elektro
Trutnov

Rekonstrukce elektroinstalace v bytěTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
70 000 Kč
Zadání
Prosím o: - Hrubý odhad ceny (pokud si Vás vyberu, bude pak možno se sejít v bytě osobně a upřesnit požadavky i cenu) - Odhad času, jaký bude reko… Více
Hodnocení
Pan Čechura ještě před realizací zakázky, narozdíl od ostatních řemeslníků, odpověděl na všechny mé dotazy a doladili jsme detaily - poradil nejvhodnější řešení. Práci odvedl rychle a v domluvené… Více
Dodavatel
Robert Čechura
Praha

Připojení elektroměrového pilíře

5.0
19 900 Kč
Připojení elektroměrového pilíře
Připojení elektroměrového pilíře
Zadání
Poptávám propojení el. pilířů. Na pozemku stojí rozvaděč přípojkový DCK SS100/NKE1P (AYKY 3X120+70), chtěl bych ho připojit na elektroměrový ro… Více
Hodnocení
Krásná spolupráce, těším se na další!
Dodavatel
Martin Kotek
Liberec XXV-Vesec

Elektroinstalace v domě

5.0
— Kč
Elektroinstalace v domě
Zadání
Do rozvodnice OEZ nainstalovat kombinovaný svodič přepětí B+C a 2ks podružných digitálních jednofázových elektroměrů na DIN lištu pro měření spotřeb… Více
Hodnocení
Rychlá domluva, včetně vhodného termínu, cena dohodnuta předem, realizace vynikající. Spokojenost, doporučuji.
Dodavatel
Martin Jošt
Česká Třebová

Elektrorevize doplňkové stavby

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den. Potřebuji provést revizi elektroinstalace samostatně stojící doplňkové stavby (sklad / dvojgaráž). Děkuji za nabídky.
Hodnocení
* Rychlá a jednoduchá komunikace a příjemné jednání. * Revize a odstranění nalezených nedostatků provedené v dohodnutém termínu. * Ochota při zodpovězení otázek a vysvětlení nejasností. * Fakturo… Více
Dodavatel
Pavel Rajm
Lužany

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?