Instalatéři


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Instalatér

5.0
650 Kč
Instalatér
Zadání
Dobrý den, potřeboval bych v Podolí u Brna vyměnit kapající kohout od přívodu vody pod dřezem. Děkuji
Hodnocení
Výměna ventilu proběhla rychle a profesionálně. Pan Zezula byl velmi milý a vstřícný, takže se na něj rád v budoucnu opět obrátím.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Instalater Brno

5.0
— Kč
Zadání
Vymena napousteciho ventilu pod kotlem,tece pojistny ventil tuv.
Hodnocení
Domluva i cena v pohodě.
Dodavatel
Klement Götz
Bílovice nad Svitavou

Instalatérské práce

3.7
1 725 Kč
Instalatérské práce
Instalatérské práce
Zadání
Poptávám přetěsnění odpadu umyvadla a odtoku závěsného WC. Oboje prosakuje. Lokalita jsou Syrovice u Brna.
Hodnocení
Pánové se snažili o kvalitní provedení. I přes mírné komplikace to zatím vypadá, že se vše podařilo. Jinak vše dle dohody.
Dodavatel
Milan Svátek
Brno

Instalatérské práce v domě

5.0
— Kč
Zadání
Sháním řemeslníka na opravu záchodu (nesplachuje) a odpadů v kuchyni (voda zatéká pod kuchyňskou linku). Jedná se o starší rodinný dům.
Hodnocení
Výborná domluva, pán velice vstřícný, přijel dle domluvy, do pár dní hotovo. Sehnal i části na starší typ záchodu, který se již nedělá. Práce odvedena pečlivě a profesionálně. Můžu jen doporučit.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Instalatérské práce

1.0
— Kč
Zadání
Nové rozvody plynu, odpadů vody a vytápění; následná instalace radiátorů, WC, umyvadel, baterií... Nástup ihned.
Hodnocení
Ze začátku to vypadalo dobře, pracoval intenzivně s nasazením... ale řada věcí je udělána špatně Na poslední reklamaci nereaguje. Ač slíbil, že si zbylý materiál odveze (předem jsem upozornil n… Více
Dodavatel
Lubomír Bílík
Hodonín

Rekonstrukce koupelny a wc

5.0
100 000 Kč
Zadání
Zděná koupelna 2krát1,5m z r.1954 a wc 1,2krát 0,8. Kompletní rekonstrukce koupelny a wc.Obklady,dlažba,předělání vany na sprchový kout a tím spoje… Více
Hodnocení
Velká spokojenost.
Dodavatel
Pavel Tourek
Zlín

Rekonstrukce bytu na klíčTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Chtěla bych se zeptat zda by bylo možné poptat rekonstrukci bytu 3+1 ( dědictví) na klíč, v tomto rozsahu, případně jaká by byla předběžná hrubá ka… Více
Hodnocení
Rekonstrukce proběhla bez jakýchkoliv problémů, podle našich představ. Komunikace s panem Kozákem a celým jeho týmem byla výborná. Ve všem nám vycházel vstříc, pokud jsme se v průběhu rozhodli … Více
Dodavatel
Petr Kozák
Břeclav

Oprava odpaduTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Instalatérské opravy: sifon, odtoky umyvadla, dřezu, silikon u vany
Hodnocení
Oceňuji ochotu a časovou flexibilitu pana Rosypalka, jeden z mála řemeslníků, kteří se snaží vyjít vstříc na malé zakázky, i když je hodně vytížen. Domluvit je třeba co nejvíce konkrétně, jinak ne… Více
Dodavatel
ROSYMAR - STAV s.r.o
Rohatec

Změkčovací filtr pro rodinný dům.

4.0
— Kč
Změkčovací filtr pro rodinný dům.
Změkčovací filtr pro rodinný dům.
Změkčovací filtr pro rodinný dům.
Zadání
Cílem montáže změkčovače je zabránění vzniku a ulpívání "vodního kamene" v potrubí, armaturách, ohřívači atd. Umístění přístroje, vzhledem k nedost… Více
Hodnocení
dobry
Dodavatel
Brzobohatý Tomáš
Brno

Instalatérské práce

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, poptáváme výměnu a nastvení redukčních ventilů ve starším domě.
Hodnocení
OK
Dodavatel
Radek Fišer
Brno - Líšeň

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?