Interiérové zábradlí


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Zhotovení+montáž kovového vnitřního zábradlí

4.7
— Kč
Zhotovení+montáž kovového vnitřního zábradlí
Zadání
zhotovení+montáž kovového/budˇ nerez či hliník/vnitřního zatočeného zábradlí v RD.Jedná se o cca 4 m. Termín čím dříve tím lépe.
Hodnocení
S prací i s výsledkem jsme byli velice spokojeni. Na čem jsme se dohodli to platilo. Pana Kořínka mohu vřele doporučit.
Dodavatel
Truhlářství a podlahářství Pavel Kořínek
Dvůr Králové nad Labem

Zasíťování lodžie - ochrana kočky

5.0
3 720 Kč
Zasíťování lodžie - ochrana kočky
Zasíťování lodžie - ochrana kočky
Zasíťování lodžie - ochrana kočky
Zadání
Zasíťování lodžie v 6 NP panelového domu za účelem ochrany kočky. Lodžie nezateplená, plocha k zasíťování 6m2. Vrtání do panelu + do kovového zábra… Více
Hodnocení
Společnost Aleza jsem oslovila sama na základě referencí a doporučení od spol. K9, jež se také zabývá touto činností, ale nakonec realizaci zrušili. Na začátku května již byla sezóna prací v pln… Více
Dodavatel
Aleza Mont - Alexej Zacharenkov
Praha

Zastřešená terasa

5.0
— Kč
Zadání
Zastřešná terasa okolo dvou stran domu (tedy do L) 5,00mx 2,60m a 12,30x3,00 m. realizace tento rok. Děkuji,Vladana Smrkovská (Lobeč okr. Mělník)
Hodnocení
Pan Henzl je velice spolehlivý,má profesionální přístup a jednání s ním bylo příjemné. S výsledkem práce jsme naprosto spokojeni. Jednoznačně ho doporučuji jako dobrého a spolehlivého řemeslníka.
Dodavatel
Aleš Henzl
Brniště

Zábradlí k rodinnému domu

5.0
15 000 Kč
Zadání
Zhotovení nerezoveho zábradlí na terasu rodinného domu
Hodnocení
Zakázka vyhotovení v mírném časovém skluzu ale nenarušila následující práce, zábradlí je velmi krásné bez žádných vad na vzhledu
Dodavatel
Josef Špalek - kovotvar
Kladno

Provedení dřevěného schodiště v rodiném domě

5.0
— Kč
Provedení dřevěného schodiště v rodiném domě
Provedení dřevěného schodiště v rodiném domě
Provedení dřevěného schodiště v rodiném domě
Zadání
Schody budou z měkkého dřeva (smrk, borovice) a nalakovány podlahovým lakem. Přiložené podklady slouží k vypracování předběžné cenové nabídky n… Více
Hodnocení
S celkovou realizací jsme byl velmi spokojen. Jednání byl příjemné a konstruktivní. Termín i dohodnutá cena byla dodržena. Veškeré práce probíhali svižně, byl prováděn průběžný úklid. Celé scho… Více
Dodavatel
Jáchym Mimra
Pardubice-Polabiny

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?