Sítě do oken proti hmyzu


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Venkovní rolety a sítě proti hmyzu

5.0
10 500 Kč
Venkovní rolety a sítě proti hmyzu
Venkovní rolety a sítě proti hmyzu
Venkovní rolety a sítě proti hmyzu
Zadání
Realizace venkovních rolet s plastovou lamelou a sítí proti hmyzu
Hodnocení
S realizací jsme velmi spokojení. Nejen,že nám pan Koblížek navrhl skvělé řešení, navíc nám ušetřil nemalé finanční prostředky. Po 10ti letech od poslední realizace jsme se na firmu Žaluzie Koblížek… Více
Dodavatel
Žaluzie Koblížek
Ivančice

Montáž sítí na balkon

5.0
— Kč
Zadání
Hledám dodavatele sítí pro kočky na balkon a jejich montáž ve Znojmě. Prosila bych o zaměření a cenovou nabídku. Termín dodání pokud možno duben.
Hodnocení
S prací pana Urbančíka jsem spokojena, vše proběhlo jak bylo ujednáno i přes nepřízeň počasí. Termín montáže i cena byly dodrženy. Teď čekáme s kočičkou jen na pěkné počasí, aby si balkón mohla užít:)
Dodavatel
Pavel Urbančík
Brno

Sítě proti hmyzu do okenTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
5 450 Kč
Sítě proti hmyzu do oken
Zadání
Dobrý den,potřebuji sítě proti hmyzu na plastová okna. Rozměr oken: 140 x 100 2 kusy 140 x 70 2 kusy … Více
Hodnocení
Nechala jsem si namontovat od p.Váni sítě do oken. Mohu jen doporučit, co se týká dojednání termínu i samotné montáže jsem velmi spokojená. Určitě bych se na něj znovu obrátila.
Dodavatel
Luboš Váňa
Brno-Řečkovice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Podrobnější témata

Podobné vyhledávané výrazy

Potřebujete poradit?