Sítě do oken proti hmyzu


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Dodávka a montáž posuvné dveřní sítě v RAL

5.0
10 000 Kč
Dodávka a montáž posuvné dveřní sítě v RAL
Zadání
Dodávka a montáž posuvné dveřní sítě proti hmyzu.
Hodnocení
S touto zakázkou opět nebyl sebemenší problém, pan Augusta nám postupně dle našich požadavků a možností dodával a dodává sítě proti hmyzu i žaluzie, nemáme důvod se obracet na jiného dodavatele. Za … Více
Dodavatel
Jiří Augusta
Olomouc

Sítě proti hmyzu

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, sháníme firmu, která by nám vyrobila sítě proti hmyzu do oken. Máme jednokřídlá čtvercová plastová okna (od firmy Sulco), rozměr cca 140x… Více
Hodnocení
rychlá komunikace, profesionální přístup, vše na jedničku, byli jsme moc spokojeni!
Dodavatel
Miroslav Sys - žaluzie SYS
Vyškov - Dědice

Poptávám dodávku a montáž interierových žaluzií...

3.0
6 792 Kč
Zadání
Prosím o cenovou nabídku na dodávku a montáž interiérových žaluzií na plastové okna s ovládáním šňůrkou a bovdenem/tyčkou ne řetízkem. Rozměry sk… Více
Hodnocení
S prací jsem víceméně spokojen. Pán se snažil. Na podněty reagoval ochotně, byl příjemný, popovídali jsme si o všem možném. Ale. Mám prý atypicky tvarovaný zasklívací rámeček a speciální požadavky … Více
Dodavatel
Miroslav Sys - žaluzie SYS
Vyškov - Dědice

Montáž žaluzií a sítí do oken

4.7
— Kč
Zadání
Montáž žaluzií a sítí asi do tří až čtyř plastových oken v cihlové zástavbě. Případná kontrola stávajících žaluzií a jejich oprava. Jedná se o dva… Více
Hodnocení
Vše proběhlo korektně a dle domluvených podmínek. Všem mohu tuhle firmu doporučit.
Dodavatel
Tomáš Otta
Olomouc

Servis oken

4.0
— Kč
Zadání
Poptávám instalaci silikonového dorazového těsnění do plastových oken v třípokojovém bytě (do stávajících drážek) a seřízení oken. Dále potřebuji vy… Více
Hodnocení
Maximální spokojenost.
Dodavatel
David Foltas - foltasSERVIS
Radíkov

Sítě proti hmyzu (včetně střešních oken)

5.0
— Kč
Sítě proti hmyzu (včetně střešních oken)
Sítě proti hmyzu (včetně střešních oken)
Sítě proti hmyzu (včetně střešních oken)
Zadání
Dobrý den, poptávám sítě proti hmyzu do oken, včetně střešních.Prosím o cenovou kalkulaci sítí proti hmyzu níže uvedených 8 oken včetně dopravy a m… Více
Hodnocení
Jsem velmi spokojena s jednáním, rychlostí dodání a provedením práce. Doporučuji.
Dodavatel
Robert Kluka
Kokory, okr. Přerov

Dodávka sítí proti hmyzu v rámech do oken a dveříTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.3
9 000 Kč
Zadání
Výroba a montáž sítí proti hmyzu v rámu (s možností upevnění či odstranění sítě zevnitř budovy) do: 2x okno cca 150x120 cm 3x okno cca 100 x 120 c… Více
Hodnocení
Byl jsem spokojen.
Dodavatel
ROLOSTAV s.r.o.
Brno - Staré Brno

Dvě sítě proti hmyzu do oken v panelákuTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Potřebuji vyrobit dvě sítě proti hmyzu do oken v panelovém domě (6. patro), včetně rámů. Okna jsou plastová, nejlépe i se zaměřením.
Hodnocení
Vše v pořádku, práce na obnově okenních sítí byly provedeny kvalitně, k naší spokojenosti nám bylo doporučeny speciální sítě odolné proti kočičímu poškrábání, doporučuji všem.
Dodavatel
Lukáš Hél
Topolná

Sítě proti hmyzu do oken a balkon.dveříTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.3
31 000 Kč
Zadání
Zajímají mě rolovací sítě do oken, rámové na balkon. Jedná se o 6 oken a 1 dveře. Rozměry teď nevím.
Hodnocení
Zaměření proběhlo velmi rychle. Montáž měla zpoždění vinou dodavatele sítí, nikoliv montážní firmy. Celková spokojenost.
Dodavatel
ROLOSTAV s.r.o.
Brno - Staré Brno

Kontrola, příp. seřízení plastových oken + nabí...

4.3
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebujeme kontrolu plastových oken v domě (u jednoho je jistota, že potřebuje seřídit). Navíc bychom chtěli požádat o nabídku na sít… Více
Hodnocení
Situace ohledně profukujícího okna se notně zlepšila, ale nevyřešila úplně. Stále nám mírně profukuje. Nabídku na další práci dle zadání jsme dostali. Komunikace bezproblémová, cena dobrá.
Dodavatel
Tomáš Weisz
Brno

Rolovací sítě proti hmyzu do panelákových okenTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Rolovací sítě proti hmyzu do panelákových oken
Rolovací sítě proti hmyzu do panelákových oken
Rolovací sítě proti hmyzu do panelákových oken
Zadání
Rád bych si pořídil rolovací sítě proti hmyzu do panelákových oken. Malé kuchyňské okno a malé okno v dětském pokoji.
Hodnocení
Skvělá práce s perfektním výsledkem. Tohoto pracovníka doporučuji každému, kdo má podobné požadavky jako já.
Dodavatel
Lukáš Hél
Topolná

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Podrobnější témata

Podobné vyhledávané výrazy

Potřebujete poradit?