Střešní taška


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Pokládka střešní krytiny + klempířské práceTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Pokládka střešní krytiny + klempířské práce
Pokládka střešní krytiny + klempířské práce
Pokládka střešní krytiny + klempířské práce
Zadání
Pokládka střešní krytiny (pálené tašky), včetně hydroizolace, latí a klempířských prací na novostavbě domu. (viz přiložený projekt)
Hodnocení
Práce i jednání velice dobré. Vše provedeno v domluveném časovém harmonogramu.
Dodavatel
Roman Vostruha
Řepín

Výměna poškozených střešních tašek

5.0
— Kč
Výměna poškozených střešních tašek
Výměna poškozených střešních tašek
Zadání
Dobrý den, potřebuji vyměnit několik poškozených tašek na střeše staršího rodinného domu, odhaduji tak 20 tašek. Tašky na výměnu mám, odlišují se al… Více
Hodnocení
Zakázka už je hotová, oceňuji rychlost. S realizací jsem velmi spokojena, jednání s dodavatelem výborné. Pan pokrývač mě navíc upozornil na další závady, o kterých jsem ani nevěděla a po domluvě opr… Více
Dodavatel
Pavel Vrzal
Brandýs nad Labem

Rekonstrukce staré střechy, krytina pálená taška

4.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, připravuji rekonstrukci domu v obci Bříza (u Roudnice nad Labem), jedná se o sedlovou střechu o rozměru cca 10x4m. Aktuálně jsou na stře… Více
Hodnocení
Pan Grund je velmi slušný člověk, termín i cena byly dodrženy dle původní domluvy. Práce odvedena precizně, mohu jen doporučit.
Dodavatel
Michal Grund Střechy
Úžice

Zateplení haly v rodinném domě.Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Hala je v rodinném domě, vysoká asi 4 metry, strop je podbitý palubkami, na nich skelná vata (z roku 1981 kdy se dům stavěl) a pak už jen střešní kr… Více
Hodnocení
Veliká spokojenost. Rychlá a kvalitně odvedená práce.
Dodavatel
Theofanis Mamalis - Rekonstrukce bytu
Teplice

Sádrokartony

5.0
— Kč
Zadání
Po výměně střešních tašek a oken, potřebuji opravit špalety kolem 5 ks oken sádrokartonem. Děkuji
Hodnocení
Rychle, kvalitně odvedená práce. Slušné jednání. Ochota.
Dodavatel
Jan Filípek
Praha-Libuš - Libuš

Klempíři pokrývači okolí České Lípy

3.7
80 000 Kč
Zadání
Potřebuji vyměnit střešní krytinu na stodole. Běžné ačko. Nyní betonové tašky 15 kusů /m2. Nemám již kvalitní náhradu. Asi 100 m2. Náhrada: ple… Více
Hodnocení
Akce se uskutečnila v dohodnutém termínu. Vedení společnosti bylo velice solidní. Jen jsem si představoval větší mechanizaci. Zatím jsem větší závady nezjistil. Je fakt, že přítomný řemeslník někter… Více
Dodavatel
HANAD, spol. s r.o.
Česká Lípa

Pokládka střešní krytiny

4.7
— Kč
Pokládka střešní krytiny
Pokládka střešní krytiny
Pokládka střešní krytiny
Zadání
poptáváme pokládku střešní krytiny (pálená/betonová taška, barva klasická - rozhoduje cena) včetně střešních lišt (podélných) , rozměr střechy je dl… Více
Hodnocení
I přes mírné navýšení ceny, způsobené ukončením akce na krytinu, jsem s realizací velmi spokojen. Firma je spolehlivá, komunikace výborná a kvalita provedení nadprůměrná.
Dodavatel
u17809

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?