Vodovodní přípojka


Celé Česko

Ať hledáme jak hledáme, v této kategorii vhodné dodavatele zatím nemáme

Zkuste nám upřesnit, co hledáte:

Zadejte kategorii…
Např. Rekonstrukce nebo si u nás ověřte firmu

Nebo si vyberte ze souvisejících kategorií:

Související témata

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oprava netěsnosti pákové vodovodní baterie

5.0
300 Kč
Zadání
Výměna kartuše pákové vodovodní baterie. Nutné zastavění hlavního uzávěru vody, demontáž páky baterie, výměna plastové kartuše, zpětná montáž.
Hodnocení
Práce byla provedena bezvadně v dohodnutém termínu i ceně. Pracovník je velmi vstřícký a ohleduplný ke starým lidem. Žádné závady a nedostatky se na opravované baterii neprojevily, a proto budu … Více
Dodavatel
Patrik Vágner - Handyman Brno
Brno

Výkopové práce, přípojka kanalizace

5.0
24 525 Kč
Výkopové práce, přípojka kanalizace
Výkopové práce, přípojka kanalizace
Výkopové práce, přípojka kanalizace
Zadání
Potřebuji napojit rodinný dům na obecní kanalizační potrubí. Hlavní potrubí je cca 7 m od našeho domu. Výkop se bude provádět v předzahrádce domu,… Více
Hodnocení
S prací firmy jsme byli naprosto spokojeni. Práce byla provedena rychleji, než jsme doufali, cena byla příznivá, domluva s majitelem firmy bez problémů, Můžeme všem doporučit!
Dodavatel
u109744

Vodo-topo-plyn

5.0
— Kč
Zadání
Potřebujeme vyměnit plynový kotel, odpojit plynový sporák, udělat vodovodní přípojku na myčku.
Hodnocení
Skvělá komunikace, vždy navrhl nejlepší řešení. V případě potíží s novým kotlem, okamžitě přijel a vše zkontroloval. Profesionální přístup.
Dodavatel
Bohumil Rada
Tečovice

Zřízení vodovodní přípojky v obci Střílky vč. p...

5.0
5 000 Kč
Zadání
Potřebuji zřídit vodovodní přípojku k objektu v obci Střílky, který dosud sloužil jako rekreační chalupa. Vodovod v obci je pod správou VaK Kroměří… Více
Hodnocení
S panem Sypěnou se velmi dobře spolupracovalo. Vypracování požadované dokumentace bylo rychlé a, pokud mohu (a umím) posoudit, tak bezchybné. Pokud budu potřebovat další projektovou dokumentaci, o… Více
Dodavatel
Dušan Sypěna, projektant
Prostějov

Kanalizační a vodovodní přípojkaTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Hledám zhotovitele kanalizační a vodovodní přípojky,hloubka kanalizačního řádu cca 1,8m,délka výkopu přípojka-šachta cca2,5-3 m.Zemina převážně slín… Více
Hodnocení
Pohodová a vstřícná firmička, není co vytknout.
Dodavatel
u255611

Vodovodní přípojku na zahradu.

1.0
— Kč
Zadání
Parcela ve Zlíně , nejlépe od domu přivést vodovodní přípojku na zahradu.
Hodnocení
Neseriozní jednání. Slíbil projekt do 14,dnú. Udělal projekt z mapy - bez konzultace a prohlídky místa, Požadoval úhradu s tím, že nepoužitelný projekt obratem přepracuje, Těch 14 dnů od červn… Více
Dodavatel
ale-tech s.r.o.
Slavičín

Vodovodni přípojka

5.0
— Kč
Zadání
do domu je přiveden obecní vodovod, potřebujeme jej napojit na stávající rozvody (dosud jsme brali vodu ze studny) + drobné instalatérské práce (vým… Více
Hodnocení
S prací pana Valenty jsme všichni byli spokojeni. Přijel - kdy slíbil, udělal vše potřebné, poradil si s drobnými i většími "překážkami". Doporučuji.
Dodavatel
Rudolf Valenta
Sudoměřice nad Moravou, okr. Hodonín

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Potřebujete poradit?