Vrtané studny


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Vrtaná studna

5.0
— Kč
Vrtaná studna
Zadání
Potřebovala bych zjistit, zda by bylo možno udělat vrtanou studnu na mé zahrádce (U Hada v Českých Budějovicích) a pokud ano, tento vrt realizovat. … Více
Hodnocení
Firma ABOSS odvedla výbornou práci po všech stránkách - vrt i zavedení vody do objektu. S výsledkem jsem naprosto spokojená.
Dodavatel
ABOSS

Osazení zhlaví vrtu

5.0
— Kč
Osazení zhlaví vrtu
Zadání
Dobrý den, poptávám osazení ochranné šachtice na existující vrtanou studnu dle přiložené projektové dokumentace. Realizace jaro 2023. Vjezd n… Více
Hodnocení
Rozumná domluva na způsobu provedení, příjemná spolupráce, flexibilní reakce na drobná překvapení, zakázka provedena v dohodnutém termínu.
Dodavatel
Václav Kastner
Praha

Zasíťování balkonu

5.0
— Kč
Zasíťování balkonu
Zasíťování balkonu
Zasíťování balkonu
Zadání
Potřebuji zasíťovat balkón pro kočku. Nesmí se vrtat do panelu, balkon je dlouhý cca 2,5 metru a široký 1,4 metru. Bohužel balkon ma z obou stran je… Více
Hodnocení
S pánem jsem se na všem domluvila. Přijel , zrealizoval a vše prostě na jedničku. Ochotný, a já jsem opravdu moc spokojená a kočička také.
Dodavatel
Tomáš Bláha
České Budějovice

Vyčištění a čerpací zkoušky 2 studní

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám vyčištění jedné kopané studně (15m) a jedné vrtané (25m) vč. čerpacích zkoušek. Obě jsou u rekreační chaty, dlouhodobě nepoužívané a asi s … Více
Hodnocení
Skvělá práce! Přijeli včas a bez zdržování vyčistili a vyzkoušeli 14m kopanou studnu + pokusili se ono druhou kde byl ovšem příliš úzký (méně než 100mm) vrt. Doporučuji!
Dodavatel
Vladimír Komárek
Praha - Smíchov

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podrobnější témata

Další zařazení

Potřebujete poradit?