Vytápění rodinného domu


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Výměna radiátorů a prodloužení topení

5.0
— Kč
Zadání
Výměna čtyř starých radiátorů za nové, protažení trubek skrz zeď do další místnosti (cca 6m) a následné připojení radiátoru (možno z demontovaných s… Více
Hodnocení
S výsledkem jsme velmi spokojeni. Pan Šimmr nám ve všem vyšel vstříct, ačkoliv nastaly komplikace, protože ne všechno bylo tak jednoduché, jak jsme si představovali. Dokonce nás upozornil na někol… Více
Dodavatel
Instalatér topenář Zdeněk Šimmr
Mečeříž, okr. Mladá Boleslav

Vylití podlah

3.7
— Kč
Zadání
Vylití podlah v rodinném domě v tlouštce cca 6-7cm. Plocha podkroví 69m2, přízemí 62,5m2. V přízemí bude podlahové vytápění, v podkroví částečně.
Hodnocení
komunikace bez problémů, práce rychlá a kvalitní
Dodavatel
HŠ Beton s.r.o.
Praha 5

Instalace plynového kotleTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Žádám výměnu stávajícího plynového kotle "Janka" a jeho odvoz za vámi nezávazně a na místě ověřeném typu plynového kotle v rodinném domě v Hradci K… Více
Hodnocení
1.a 2.8.2019 byl instalován plynový kotel IMMERGAS a dnes 16.8.2019 byl technikem připojen do elektrické sítě a připojen termostat, takže kotel je připravený k provozu. Není dosud odvezen starý kote… Více
Dodavatel
Lukáš Hampl - VodaTopeniHK
Nový Hradec Králové

Rekonstrukce přízemí v rodinném domě

5.0
200 000 Kč
Rekonstrukce přízemí v rodinném domě
Rekonstrukce přízemí v rodinném domě
Rekonstrukce přízemí v rodinném domě
Zadání
Jedná se o rodinný dům ze 70tých let, rodina obývá první patro, přízemí se musí zrekonstruovat. Jedná se konkrétně o vybourání části podlah asi 20m2… Více
Hodnocení
Vše naprosto v pořádku, pokud bylo potřeba něco změnit/řešit, probíhala komunikace bez problémů a vždy jsme s firmou došli k takovému řešení, abychom byli spokojeni.
Dodavatel
Alex stavby s.r.o.
Úpice

Rozvody vody a kanalizace

5.0
— Kč
Rozvody vody a kanalizace
Rozvody vody a kanalizace
Rozvody vody a kanalizace
Zadání
Hledám šíkovného instalatéra pro rozvod vody a kanalizace v novostavbě. Potřebuji udělat všechny rozvody, abychom mohli co nejdříve udělat omítky… Více
Hodnocení
Pana Bretšnajdera mohu jen doporučit. Skvělá domluva a práce na 100% odevedená.
Dodavatel
Václav Bretšnajdr
Lovosice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?