Odvětrání střechy


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oprava nadstřešní části komína

5.0
12 000 Kč
Oprava nadstřešní části komína
Oprava nadstřešní části komína
Oprava nadstřešní části komína
Zadání
Dobrý den, poptáváme opravu zděného komína. Komín se v horní části vlivem stáří rozpadá, vertikálně prasklý není. Předpokládáme rozebrani cca 4 řad… Více
Hodnocení
Práce proběhla dle domluvy. Pan Schulz si poradil jak s přístupem na střechu, tak i se samotnou prací. Kladně hodnotím i demontáž starých antén. Práce proběhla rychle a kvalitně. Nebyla realizována … Více
Dodavatel
František Schulz
Čáslav

Odvětrání koupelny

5.0
— Kč
Zadání
Odvětrání v koupelně rodinneho domu bungalov
Hodnocení
Pán byl komunikativní, rychlý a čistotný. Co řekl to splnil. Naprostá spokojenost, mohu jenom doporučit.
Dodavatel
Petr Bilaniuk
Mečeříž, okr. Mladá Boleslav

StřechyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Střechy
Střechy
Zadání
poptávám výměnu a opravu rozbitého komínku na střeše - potřebuji vyměnit na střeše rozbitý komínek odvodu odvětrání, který v zimě zničila tíha sněhu… Více
Hodnocení
Vše proběhlo podle předchozí dohody. Cena odpovídala odhadu a práce byla odvedena kvalitně a včas. S výsledkem jsme spokojeni a pana Herzoga můžeme jen doporučit.
Dodavatel
Jan Herzog
Kolín

Oplechování vrchní části komína

1.0
— Kč
Oplechování vrchní části komína
Oplechování vrchní části komína
Zadání
Poptávám oplechování vrchní části komína, a montáž. Jde o starý komín se dvěma průduchy netopí se v něm, je používanými na odvětrání z kuchyně. Chtě… Více
Hodnocení
Zhotovitel mi poslal svou vizitku, oslovil jsem ho a domluvili jsme se na termínu návštěvy. Pán nepřijel, neozval se ... nic
Dodavatel
Tomáš Khail
Nymburk

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?