Plnění co2


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Poptávám opravu pračky AEG LTX 7E372C (plnění v...

5.0
— Kč
Poptávám opravu pračky AEG LTX 7E372C (plnění vrchem)
Poptávám opravu pračky AEG LTX 7E372C (plnění vrchem)
Zadání
Popis závady: pračka je hlavně při ždímání daleko hlučnější než dříve, oproti minulosti bych si troufnul říci tak 3x. Zkusil jsem ždímat prázdnou, … Více
Hodnocení
Skvělé, rychlé, dodržen dohodnutý termín, čas, cena nízká, jednání velice příjemné ! Děkuji !
Dodavatel
Jiří Soukup
Horní Bříza

Oprava AEG horní plnění

5.0
2 300 Kč
Oprava AEG horní plnění
Oprava AEG horní plnění
Zadání
Dobrý den máme pračku AEG cca 3,5 roku. Ložisko na bubnu silně hlučí. Můžete nám prosím pomoci? Pavlína Štveráková, Líšťany.
Hodnocení
Pan Soukup se ozval druhý den. Pračku jsme přivezli v pátek odpoledne do Horní Břízy. V pondělí odpoledne byla oprava hotová. Skvělá domluva. Pračka jede jako nová. Velmi ochotný řemeslník. Doporuču… Více
Dodavatel
Jiří Soukup
Horní Bříza

Stavba drátěného plotu

5.0
— Kč
Zadání
poptávám stavbu pletivového plotu v délce cca 32 metrů a výše 1,5 metru, včetně návrhu cenové kalkulace a nejbližšího možného termínu plnění
Hodnocení
Stavba byla realizována dle požadavku, dokonce ukončena o 1 den dříve, než jsem předpokládal, vše k mé spokojenosti. Práce provedena kvalitně. 100% doporučuji
Dodavatel
Radoslav Peterka
Praha

Oprava pračky

5.0
500 Kč
Zadání
Výměna poničené manžety/těsnění dveří u předem plněné pračky Whirlpool AWO/C 51211. Náhradní díl mám, poptávám samotnou výměnu.
Hodnocení
Vse v naprostem poradku. Domluva s panem opravarem bezproblemova, mohl prijet hned v den telefonatu. Cena byla take velmi prizniva. Velmi doporucuji.
Dodavatel
Jiří Soukup
Horní Bříza

Oprava pračky AEGTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Pračka je hodně hlučná . Při praní hodně vrže .Asi to budou ložiska. 5 let stará horní plnění.
Hodnocení
Preciznost práce.
Dodavatel
Jiří Soukup
Horní Bříza

Oprava pračky

4.7
— Kč
Zadání
Pračka Whirlpool AWE 7319 plněna vrchem. Prací cyklus dojde do konce (zvuk jako když pere), ale zřejmě nepere a buben se netočí, jen napouští a vypo… Více
Hodnocení
Oprava provedena, a zrovna peru první várku, snad to bude vše OK. Věřím, že bude.
Dodavatel
Miroslav Ryliak
Plzeň

Najděte si řemeslníka

U nás získáte nabídky jednoduše a zdarma

  1. 1.
    Zadáte poptávku
  2. 2.
    Dostanete nabídky
  3. 3.
    Vyberete si dodavatele

Od začátku do konce
je to pro vás zcela zdarma.

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?