Vikýřové okno


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oplechování vikýřů a komína.Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Oplechování vikýřů a komína.
Oplechování vikýřů a komína.
Zadání
Oplechování hnědým plechem staré a špatně provedené obložení vikýřových oken a pozinkem jeden menší komín.
Hodnocení
Spolehlivá parta řemeslníků, dobrá práce přes nepřízeň počasí, kdy byla zima a lehce sněžilo, velmi slušné jednání a dobrá komunikace v případě potíží. Kvůli nízkým teplotám musí být ještě pár malič… Více
Dodavatel
Pavel Puchmertl
Jindřichův Hradec

Hromosvod na rodinný důmTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám instalaci hromosvodu (vč.revizní zprávy) na novostavbu rodinného domu - viz plánek s popisem v příloze. RD je zděný, přízemní s obytným pod… Více
Hodnocení
Takhle by to mělo probíhat ! Nabídka byla hned, cena byla pevná a žádné kličky co by kdyby apod. Termín domluven, během stanoveného dne vše v pořádku provedeno, vysvětleno. Do pár dnů dorazila pošto… Více
Dodavatel
TOP ENERGA - Martin Kubica
Tvarožná 306

Klempířské práce - oplechování vikýřů za účelem...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Na řadovém rodinném domě celkem na čtyřech vikýřích potřebuji zpracovat oplechování za účelem zamezení vstupu ptactva pod střešní krytinu. Danou sit… Více
Hodnocení
Vše bylo jak jsme se domluvili, slušné, vstřícné jednání. Mohu jen doporučit.
Dodavatel
Petr Jiráček
Brno-Černá Pole

Lichoběžníkový vikýř na RD

1.0
— Kč
Zadání
Poptávám stavbu lichoběžníkového vikýře na střeše RD. Stávající krytina je KM Beta, jedná se o vaznicový krov, sklon je střechy 40°. Vikýř by byl dl… Více
Hodnocení
Bohužel tato firma nakonec zakázku nerealizovala, ale díky slibům jí minimálně o několik měsíců zdržela. Pan Mikeska pořád sliboval, že mi zavolá zedník, pak že mi zavolá tesař, apod... sám se tu al… Více
Dodavatel
MIMOSystém, s.r.o.
České Budějovice

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?