Krytina na pergolu


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Pergola 65m2

1.0
— Kč
Zadání
Jedná se o zastřešení maringotky, vedle níž by pod střechou měla být i terasa. Maringotka je dlouhá cca 7m, široká cca 2.5m, na 3 stranách přesah st… Více
Hodnocení
Má nespokojenost postupně narůstala s tím, jak jsem viděl podivný přístup k práci (tj. nejisté rozměření, křivé řezy, čepy vyfiknuté špičkou motorové pily apod.), nevhodně zvolené a nedostačující sp… Více
Dodavatel
u17809

Altán dřevěný 4x3xm

1.0
— Kč
Altán dřevěný 4x3xm
Altán dřevěný 4x3xm
Altán dřevěný 4x3xm
Zadání
Altán dřevěný 4x3 m, bez podlahy, střešní krytina, ( na př. střešní asfaltový šindel ), s montáží na místě. Kořeny pařezů jsou v místě, kde asi b… Více
Hodnocení
Je to podvodník. Práci neodvedl a zálohu 15000,-Kč nevrátil. Můj právník na něj podal trestní oznámení.
Dodavatel
Lukáš Roud
Litvínov, okr. Most

Stavba dřevěné pergoly

5.0
45 000 Kč
Stavba dřevěné pergoly
Stavba dřevěné pergoly
Stavba dřevěné pergoly
Zadání
Poptávám dodání a montáž malé dřevěné pergoly o rozměrech cca 3,5x2,5m, podobné, jako je na fotce v příloze.. Uchycení do země pomocí vrutů, bez zák… Více
Hodnocení
Vse perfektni - vyborna komunikace, vse probiralo presne dle domluvy, ferova cena, naprosta spokojenost
Dodavatel
Jan Kalenda
Dobřichov

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?