Zahradní chatka


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Úprava chodníků na zahradni chatceTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Úprava chodníků na zahradni chatce
Úprava chodníků na zahradni chatce
Úprava chodníků na zahradni chatce
Zadání
srovnání výškových nerovností schody, vydláždění plochy asi 10m2, chodníky v delce asi 20m
Hodnocení
Práce byly provedeny během měsíce dubna,domluva s majitelem byla velmi dobrá,během práce udržoval kontakt.Terén byl opravdu komlikovaný,ale jejich projekt byl dobrý.Práce byly provedeny kvalitně a j… Více
Dodavatel
Hoobstav s.r.o.
Bohumín

Vycisteni a sprovozneni kopane studny

4.7
— Kč
Zadání
V obci Chotebuz stavime zahradni chatu s celorocnim uzivanim.Na pozemku je kopana studna,potrebujeme vycistit a sprovoznit.(pripojit k chate).Staveb… Více
Hodnocení
Sme spokojní, prístup zo strany firmy vysoko profesionálny, ústretový voči zákazníkovi. Veľmi dobrá komunikácia a ochota veci riešiť.
Dodavatel
Nikola Štěpánová
Olšany u Šumperka, okr. Šumperk

Odpojení elektřiny u zahradní chatky

5.0
— Kč
Odpojení elektřiny u zahradní chatky
Zadání
Budeme bourat zahradní chatku a stavět novou, proto potřebujeme odpojit elektřinu od jističů do chatky a sundat z chatky elektrické skříně. Ty zůsta… Více
Hodnocení
Plná spokojenost. Práce byla odvedena kvalitně, přesně podle požadavků. Termín i dojednaná cena byly dodrženy. Navíc je pán příjemný, dobře se s ním komunikuje. Doporučuji.
Dodavatel
Michal Černý
Ostrava

Oprava dřevěného balkonu na zahradní chatce

3.3
— Kč
Zadání
Dobrý den, poptávám opravu dřevěného balkonu na zahradní chatce - výměna prken + nosného trámu. Jedná se o chatku ve Vřesině u Ostravy (za porub… Více
Hodnocení
Práce byla po dohodě rozdělena do dvou částí. První část proběhla v termínu, druhá část nebyla vůbec realizována. Byl předán klíč od zahradní branky pro realizaci druhé části prácí, ale pak už se do… Více
Dodavatel
Pavel Tesař
Ostrava

Oplechování střechy na zahradní chatce vč okapů...

5.0
— Kč
Zadání
Oplechování střechy na zahradní chatce vč okapů a svodů do nádrže na dešťovou vodu.
Hodnocení
Výborná
Dodavatel
Radim Puda
Frýdek-Místek-Místek

Výměna střešní krytina, okapůTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Výměna střešní krytina, okapů
Výměna střešní krytina, okapů
Výměna střešní krytina, okapů
Zadání
Dobrý den, potřebuji vyměnit střešní krytinu a okapy na zahradní chatce. Sedlová střecha cca 4,5*5,5 m, okap ve výšce 3,5 m nad zemí, dva svody.
Hodnocení
Rychlé jednání a realizace, odvedeno v dohodnuté kvalitě, termínu a ceně
Dodavatel
Rostislav Chrastina
Hulváky

Výměna oken

5.0
— Kč
Zadání
jedná se o výměnu oken v zahradní chatce dřevěné, je to celkově 3 okna standart a jedno malé světlíkové. Preferuje- pokud to bude možné plastová … Více
Hodnocení
doporučuji pro další zájemce, spokojenost všech stránkách
Dodavatel
Radek Hrabovský
Bělský Les

ElektřinaTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebuji udělat rozvod elektřiny v dřevěné zahradní chatce k elektroměru, jističe mám nachystané, v zahrádkářské osadě Mexico Mezina u … Více
Hodnocení
šikovný řemeslník, rychlé provedení, spokojenost
Dodavatel
David Kubis
Olomouc

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Další zařazení

Potřebujete poradit?