Dřevěné balkony


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Stavební firmy

4.3
— Kč
Stavební firmy
Stavební firmy
Stavební firmy
Zadání
Potřebuji částečnou rekonstrukci chaty. Odstranění poškozených dřevěných balkonů v patře - viz foto a výměna oken v patře za plastová s dvojsklem. T… Více
Hodnocení
S firmou jsem byla velmi spokojena, spolehlivé jednání a dobře odvedená práce v dohodnutém termínu. Realizace byla nakonec bez výměny oken.
Dodavatel
Petr Dospěl
Mikulovice

Poklad hydroizolační fólie 16m2Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
— Kč
Poklad hydroizolační fólie 16m2
Poklad hydroizolační fólie 16m2
Poklad hydroizolační fólie 16m2
Zadání
Dobrý den, poptáváme hydroizolaci balkonnu rodinného domu. Směrem do zahrady je balkon 16 m2, na který bude umístěna dřevěná pochozí část na terč… Více
Hodnocení
Z přístupem p. Turks jsme byli spokojení. Hlavně nám pomohla akčnost se kterou zakázku převzal a zrealizoval
Dodavatel
Jaroslav Turek
Hlinsko v Čechách, okr. Chrudim

Terasa

5.0
— Kč
Terasa
Terasa
Zadání
Rekonstrukce dřevěné terasy (445x275cm) a balkonu (642x90cm). V této chvíli pokryto borovicí o tlouštce 4cm. Poptávám náhradu za novou stejného typu… Více
Hodnocení
Vynikající práce i komunikace. Jednoznačně doporučuji.
Dodavatel
Jiří Trnka
Velké Meziříčí

Výměna plastových oken

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám demontáž starých dřevěných oken a zapravení nových plastových oken.Plastová okna nakoupena. okno š cm v cm 120 150 … Více
Hodnocení
Spokojenost s termínem dodání,cenou i provedením.
Dodavatel
Dajkon spol. s r.o.
Praha

Servis oken

4.7
— Kč
Zadání
Dobrý den, chtěla bych seřídit dřevěná eurookna. Je to 6 jednokřídlých oken, 4 dvoukřídlá okna a jedny balkonové dvoukřídlé. Je to přízemní rodinný … Více
Hodnocení
Jsem velmi spokojena s průběhem, kvalitou i výsledkem práce. Jednání výborné. Cena pro mě trochu vyšší než jsem čekala, ale okny nefouká a jsem velice spokojená. Doporučuji.
Dodavatel
David Šmolík
Praha 9-Letňany

Servis dřevěných eurooken

3.3
— Kč
Zadání
Seřízení (přetěsnění?) 5 dvoukřídlových dřevěných eurooken a 3 balkonových dveří, výrobek dnes již neexistující firmy Tanabyt Žulová.
Hodnocení
Standard.
Dodavatel
Lukáš Vacek
Pátek

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Potřebujete poradit?