Lakování auta


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Kolik dodavatelů je ve vašem dosahu?

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Autolakovna

4.0
— Kč
Zadání
Dnes som navštívil Autolakovnu BAKR na Prahe 4 (www.autolakovnabakr.cz/) a bol som veľmi milo prekvapený ochotou a zákazníckym servisom. Potrebov… Více
Hodnocení
Pán, ktorý ma obsluhoval (pravdepodobne vedúci alebo majiteľ) urobil kompletnú obhliadku môjho auta, bol veľmi ochotný, poradil a následne namiešal na počkanie potrebnú vzorku. Veľmi príjemný a o… Více
Dodavatel
BAKR - AUTOLAKOVNA
Praha 4 Kunratice

Opravu karoserie

5.0
— Kč
Opravu karoserie
Zadání
Rad bych se zeptal co by stala oprava, popripade aspon zakonzervovani at to nerezne, je to stare ford mondeo 2001. (nemusi to vypadat jako nove)
Hodnocení
Auto VHS mi opravili poskrabany blatnik rychle kvalitne a za dobrou cenu. Muzu jen doporucit.
Dodavatel
Milan Steiner - AUTO VHS
Praha 10

Leštění a oprava laku

5.0
— Kč
Leštění a oprava laku
Leštění a oprava laku
Leštění a oprava laku
Zadání
oprava laku a leštění
Hodnocení
výborný výsledek, skvělá cena
Dodavatel
Autolakovna AWX
Liteň, okr. Beroun

Oprava a lakování přední části vozidla

5.0
— Kč
Zadání
Oprava přední části vozidla, poškozené po srážce s jiným autem, a lakování celého předního nárazníku.
Hodnocení
Výborná domluva a rychlé vyřešení opravy, kvalitní práce, veškeré papírování s pojišťovnou bylo na panu Michalovi, bez problémů, vše super, za mě velká spokojenost ....
Dodavatel
Pavel Michal - autolakovna MI-DO
Olomouc

Dveře do pokoje zasklené s rozbitou dolní výpln...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Dveře do pokoje zasklené s rozbitou dolní výplní bych potřeboval opravit.
Dveře do pokoje zasklené s rozbitou dolní výplní bych potřeboval opravit.
Dveře do pokoje zasklené s rozbitou dolní výplní bych potřeboval opravit.
Zadání
Dveře do pokoje zasklené s rozbitou dolní výplní bych potřeboval opravit. Odstranil jsem krycí lišty a všechny střepy. Původně jsem uvažoval, že nah… Více
Hodnocení
Můj vybraný řemeslník splnil nad očekávání mé požadavky včetně dohodnuté ceny i časového průběhu opravy. Dokonce jsme spolu emailem komunikovali i během jeho týdenní dovolené. Velkou výhodou této fi… Více
Dodavatel
Michal Pförtner
Odolená Voda

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Potřebujete poradit?