Kovové výrobky


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Opravit pískající mandl výrobce Kovo BelušaTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
0 Kč
Zadání
Mandl funguje, ale asi potřebuje někde namazat. Oprava není urgentní. v bytovém domě v Praze Modřanech.
Hodnocení
Vše proběhlo rychle a v pohodě. :)
Dodavatel
Michal Batromy
Praha 9-Hrdlořezy

Výroba a montáž dveřních obložek

5.0
— Kč
Výroba a montáž dveřních obložek
Výroba a montáž dveřních obložek
Výroba a montáž dveřních obložek
Zadání
Dobrý den, hledáme truhláře/stolaře, který by vyrobil a zajistil montáž dveřních zárubní/obložek. Jedná se o 3x80, 3x60, 1xdvoukřídlé. Děkuji
Hodnocení
Vše proběhlo naprosto v pořádku, p. Hradecký dorazil vždy v domluvený den i čas, práce byla odvedena bez jediného problému nebo zádrhelu a vždy bylo po práci uklizeno. Určitě mohu doporučit.
Dodavatel
Josef Hradecký
Praha 8

Výroba interiérových dveří

5.0
— Kč
Výroba interiérových dveří
Výroba interiérových dveří
Výroba interiérových dveří
Zadání
Dobrý den, poptáváme výrobce dvoukřídlých plných dveří do interiéru, které by typově odpovídaly ostatním (jednokřídlým) dveřím v bytě. Viz foto v … Více
Hodnocení
Vše bylo v pořádku, jsme spokojeni. S panem Váňou budeme spolupracovat i nadále.
Dodavatel
Ondřej Váňa
Praha 7

Dvířka na skřínku do koupelnyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
10 000 Kč
Dvířka na skřínku do koupelny
Dvířka na skřínku do koupelny
Zadání
Dobrý den, potřebovali bychom vyrobit dvířka na skřínku - máme kovovou konstrukci s policovým systémem. Dvířka z materiálu - plech/ dřevo /ev. j… Více
Hodnocení
👌
Dodavatel
Martin Bauer
České Budějovice 6

Závada na radiátoru

5.0
— Kč
Závada na radiátoru
Zadání
Problém s unikající vodou z topení. Jedná se o radiátor připojený na ústřední topení (viz foto) v ateliérovém bytě v nejvyšším patře panelákové budo… Více
Hodnocení
Jednání i práce ze strany pana Škrabaly na špičkové úrovni. Těleso bylo nakonec potřeba vyměnit. Zakázka se ovšem velmi protáhla vinou dodavatele/výrobce topení a nekonečné řady závad (obloukem se v… Více
Dodavatel
SKtop ŠKRABALA
Praha 4

Posuvná brána+branka

4.0
24 600 Kč
Posuvná brána+branka
Zadání
prosím o kontakt na prodejce /výrobce/ kovové pojízdné brány s pohonem. Rorměr 2,350 m x 1,60 m na ovládání a braňky 1,15 m x 1,60 m ruční otvírání.
Hodnocení
S jednáním jsme byli spokojeni. Vše probíhalo dle dohody,jak cena,tak i termín dodávky. Pouze při montáži z počátku přez hodinu pršelo a tak docházelo mezi otcem a synem ke značné nervozitě. Nakone… Více
Dodavatel
Radek Janovský - kovářství
Sibřina

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?