Knihařství


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Police na knihyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
5 000 Kč
Police na knihy
Police na knihy
Police na knihy
Zadání
Potrebuji vyrobit a upevnit police na knihy v panelovem byte v Brne. Vzhled a upevneni viz obrazky. Rozmery: 1. police v loznici 160x64 cm 2. poli… Více
Hodnocení
Naprosta spokojenost. Vse dopadlo, jak jsem si pral. Dekuji!
Dodavatel
Břetislav Malý
Citonice

Knihovna

4.7
— Kč
Knihovna
Knihovna
Knihovna
Zadání
Dobrý den, potřeboval bych vyrobit knihovnu na míru, se zády a dveřmi. Police musí mít dostatečnou pevnost, aby se pod váhou knih neprohýbaly (tlus… Více
Hodnocení
Termín se trošku prodloužil, při dodání byly nějaké drobné vady, ale komunikace bezproblémová, vše se vyřešilo.
Dodavatel
Jiří Vlček
Brno-Husovice

Stěhování

5.0
7 500 Kč
Zadání
S manželkou se budeme stěhovat z Brna do Blanska. Budeme stěhovat byt 2+1, máme nějaké skříně, gauč, postel, stůl, židle a plus vybavení domácnos… Více
Hodnocení
Stěhování proběhlo k naprosté spokojenosti, stihlo se to během jednoho dne nadvakrát, stěhováci byli velmi ochotní a jednání s nimi bylo férové. Určitě mohu doporučit.
Dodavatel
Matěj Mario
Ostrava

Knihovna na míru

1.7
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebuji udělat knihovnu do ložnice v rozměrech 250x65x22cm. Počítala jsem cca s 10 policemi, na výšku knihy. Na dveřích bych netrvala, … Více
Hodnocení
Bohužel jsem nebyla spokojena, nebyla dodržena dohodnutá barva, šíře poliček a montáž jsme si nakonec včetně převrtání zmíněných poliček dělali sami, cena byla myslím odpovídající průměru.
Dodavatel
Milan Zajac - Stolařství TBI
Brno -Líšeň

Vyroba uchyceni policek

4.0
1 800 Kč
Zadání
- vyroba uchyceni na policky - police na knihy do niky - uchyceni najlepe neviditelne, zed cihla rozmer polic 110x30cm 5 ks 60x30cm 5ks
Hodnocení
zakazka odvedena kvalitne , celkova spokojenost
Dodavatel
Luděk Křivánek - stolařské práce a montáž nábytku
Újezd u Brna

Najděte si řemeslníka

U nás získáte nabídky jednoduše a zdarma

  1. 1.
    Zadáte poptávku
  2. 2.
    Dostanete nabídky
  3. 3.
    Vyberete si dodavatele

Od začátku do konce
je to pro vás zcela zdarma.

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?