Mlynářské schody


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Kolik dodavatelů je ve vašem dosahu?

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Dveře na půduTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.3
— Kč
Dveře na půdu
Zadání
Potřebovali bychom zhotovit dveře/poklop nad schody (mlynářské, viz foto), které vedou do pokoje na půdě. Nejlépe, kdyby alespoň minimálně těsnily a… Více
Hodnocení
Pan Vrábel je velice šikovný řemeslník. Sice nastaly trošku komplikace ohledně instalace poklopu, ale vše se v klidu vyřešilo. Práce je kvalitně odvedená.
Dodavatel
Filip Vrábel
Brno

Truhlářství a stolařství

5.0
— Kč
Truhlářství a stolařství
Truhlářství a stolařství
Truhlářství a stolařství
Zadání
Dobrý den, poptávám zábradlí k mlynářským schodům cca 3 m schody plus 3 m horní patro. Vše vysvětlím osobně + přikládám obrázky.
Hodnocení
Jsme moc spokojeni vše dohodnuté platilo. Práce proběhla rychle a bez obtíží. Zábradlí vyrobeno na míru + osazení zárubní a dveří. Díky
Dodavatel
Petr Zejfart - Truhlář, podlahář
Záběhlice

SchodyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
10 000 Kč
Schody
Schody
Schody
Zadání
Dobrý den, potřebuji vyrobit mlynářské schody do podkroví , včetně otvoru pro průlez, je to na chatu, tudíž žádný luxus. Vzhledem k tomu , že jse… Více
Hodnocení
Velmi šikovný a milý pan truhlář.
Dodavatel
Jiří Eliáš - Truhlářství Eliáš
Heřmaničky

Rekonstrukce chaty cca 30m2 a přístavba koupeln...

1.0
290 000 Kč
Zadání
Dobrý den mám zájem o rekonstrukci vnitřku chaty cca 30m2 v zahrádkářské osadě Zpropadenka Kladno Rozdělov. Zateplit strop ,dodělat a opravit zdi, … Více
Hodnocení
Celkové hodnocení je špatné...rekonstrukce měla býti hotova 5/22 a je vše rozdělané a vypadá to, že se ani nedokončí. Pan Herman nekomunikuje, na sjednanou schůzku nepřišel. Vše mám zaplaceno a tak … Více
Dodavatel
Aneta Maderáková - M&H STAVBY
Louny

Zhotovit dřevěné schodiště

5.0
— Kč
Zhotovit dřevěné schodiště
Zhotovit dřevěné schodiště
Zhotovit dřevěné schodiště
Zadání
Dobrý den, hledám řemeslníka na zhotovení dřevěného schodiště se zábradlím do chaty v Praze Cholupicích. Smrkové, modřínové nebo jasanové dřevo. Ml… Více
Hodnocení
Pana řemeslníka mohu doporučit. Vše na čem jsme se domluvili bylo. S prací jsem velmi spokojená, schody jsou přesně takové, jaké jsem chtěla.
Dodavatel
David Benda
Roudnice nad Labem, okr. Litoměřice

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

  1. 1.
    Zadáte poptávku
  2. 2.
    Dostanete nabídky
  3. 3.
    Vyberete si řemeslníka

Od začátku do konce je to pro vás zcela zdarma.

Zadat svou poptávku

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?